YILIN iLK SAATLERiNDE…
Türkiye kötü geçen 2016 yılını uğurlarken yeni yılın ilk saatlerinde katliam haberiyle sarsıldı. İstanbul’da bulunan ünlü gece kulübü Reina’ya kimliği belirsiz bir terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Dışarıda uzun namlulu silahla ateş açmaya başlayan terörist kapıdaki vatandaşları tarayıp içeri girdi, mekan içerisindekilere rastgele kurşun yağdırdı. Katliamda 39 kişi hayatını kaybederken, 4’ü ağır 65 kişi de yaralandı. Katliam sonrası kaçan terörist her yerde aranıyor.



iSTiHBARAT ALMIŞTIK
Saldırının ardından hastanede yaralıları ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olaya yönelik sürekli ihbarlar aldıklarını belirterek, “Bir katliam gerçekleştirilmiş, insanlık dışı vahşet. Arkadaşlarımızın, emniyetin yaptığı çalışmalarda saldırganın bir kişi olduğu gözüküyor. Bir mont pantolon şeklinde silahla tarayarak içeriye girmiş. İçeride de farklı bir giysiyle dışarıya çıkmaya çalıştığına dair bilgi var. Katilin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.



ERDOĞAN: KENETLENECEĞİZ
Terörle sonuna kadar mücadele edileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’daki vahşi saldırı, terörün ayrım yapmadan kan dökmeyi, can almayı, can acıtmayı hedeflediğini açıkça ortaya koymuştur. Ancak bizler milletçe soğukkanlılığımızı muhafaza etmek, birbirimizle daha fazla kenetlenmek suretiyle, bu tür kirli oyunlara asla geçit vermeyeceğiz” dedi.
 

  • İstanbul’daki katliamın acısı Trabzon’u da yaktı
  • YOK BÖYLE ACI!

Saldırıda Trabzonlu Mustafa Sezgin Seymen hayatını kaybetti. Mayıs ayında nişanlanan Mustafa’nın bu yaz düğünü olacaktı.
Hain saldırı anında mekanda eğlenen ve kurşunların hedefi olan Sürmeneli Mustafa Sezgin Seymen hayatını kaybetti. 21 Mayıs’ta evliliğe ilk adımı atan Seymen’in nişanlısı da olayda yaralandığı öğrenildi. Öte yandan 1995 yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando Asteğmen Ali İhsan Seymen’in (23) Mustafa ile akraba oldukları öğrenildi. Seymen’in cenazesi bugün babaocağı Sürmene’de toprağa verilecek.


 

  • Acının diğer adresi ise Gümüşhane
  • HATİCE AĞLATTI!

İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden 39 kişiden birinin, Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük köyü doğumlu güvenlik görevlisi Hatice Karcılar olduğu ortaya çıktı. Evli ve 3 yaşında Hiranur isimli bir kız çocuğu annesi olan Hatice Karcılar, bugün Balıkesir’in Erdek ilçesinde toprağa verilecek.

Editör: Haber Merkezi