Altınordu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin, Ramazan ayı boyunca yapacağı gıda yardımı, 92 mahallede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Altınordu Belediyesi tarafından ilk dağıtımı yapılan yardım kolilerinin dağıtımına Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ile Fatih Evli de katıldı.

Yüzlerce yardım kolisinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı organizasyonda konuşan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere paketlediğimiz koliler Belediyemiz görevlilerince dağıtımı yapılacaktır” dedi.

Başkan Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti: “Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü’müzün birlikte yürüttüğü bu çalışma kapsamında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıyoruz.

 Yürütülen bu çalışma kapsamında ihtiyaç sahiplerini tespit ederek burada hazırladığımız kolileri onlara birebir teslim ediyoruz. Başkan yardımcılarımız ve diğer görevliler bu çalışmaları yakından takip ediyor.

Hazırlanan yardım kolilerinin sayısı önemli değil, önemli olan milletimizin de desteği ile bu ihtiyaçlara cevap verebilmektir. Hedefimiz; Milletimizin mutluluğudur. Kimsesizlerin kimsesi olabilmek adına Altınordu Belediyesi olarak ihtiyaç sahiplerine hem gıda, hem de diğer yardım ve etkinlikler ile ulaşmaya çalışıyoruz.

 Resmi olarak arkadaşlarımız dağıtımlara başladılar. Yardım alan vatandaşların gerçekten bu yardıma ihtiyaçları olup olmadıklarını araştırıyorlar. Yardıma ihtiyacı olanlara bu paketler veriliyor ve adreslerine kadar götürülüyor
.”
Yardımların Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceği belirtildi.
Editör: Haber Merkezi