Türkiye'de Mart ayı sonunda gösterime girmesi beklenen Nymphomaniac'ın dün İstanbul'da gerçekleştirilen basın gösteriminde bazı sevişme sahnelerinin buzlandığı görüldü.

BİR SEKS BAĞIMLISININ HAYATI
Bir seks bağımlısı kadının hayatını anlatan filmin başrollerinde Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier gibi önemli isimler rol alıyor. Danimarkalı yönetmen Lars Von Trier’in filminin 5 saatlik, kesintisiz bölümü sadece Berlin Film Festivali için hazırlandı.

SANSÜR TARTIŞMALARINA NEDEN OLMUŞTU
!f İstanbul’da gösterilecek kopyası ise sinema versiyonu olacak ve “İtiraf Bölüm 1” 1 saat 50 dakika, “İtiraf Bölüm 2” ise 2 saat 10 dakika sürecek. Matbet Nymphomaniac/İtiraf, seks bağımlısı bir kadının çocukluğundan yetişkinliğe, hayatının farklı dönemlerini anlatıyor. Filmin uzun versiyonunun gösterilmemesi sansür tartışmalarına neden olmuş. Yapımcı firma açıklama yaparak filmin Volume 1 ve 2 olarak adlandırıldığını, 5 saatlik versiyonunun sadece Berlin Film Festivali'nde gösterileceğini açıklamıştı.
Editör: Haber Merkezi