Rize İyidere Kaymakamlığı ve Rize Belediyesi’nin öncülüğünde ilçede bulunan Büyükçiftlik İlkokulu’nda Yeşilay Haftası kutlandı. Gerçekleşen programa İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Garnizon Komutanı Mustafa Öztürk, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kibaroğlu, köy muhtarları, okul müdürleri ve köy halkı katıldı.
  • GENÇLERİMİZİ KORUMAK İÇİN..
Programda konuşan Büyükçiftlik İlkokulu Müdiresi Gürsen Vural, gerçekleştirilen organizasyona katılan herkese teşekkür ederek, “Bizi bu programımızda yalnız bırakmayan Kaymakamlığımız ve belediyemiz başta olmak üzere tüm velilerimizde teşekkür ediyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve korumak için elimizden geleni yapacağız. Bu tür etkinlikler her zaman faydalı olmuştur” dedi.
  • ÖĞRENCİLERE AYAKTA ALKIŞ
Vural’ın ardından Şar Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Emir Asan, sigara ve alkolün zararları konulu bir sunum yaptı. Ayrıca etkinlikler kapsamında minik öğrenciler şiirler okudu, sigara ve alkolün zararları konulu tiyatral defile gösterisi gerçekleştirdi. Katılımcılardan büyük alkış alan öğrenciler, daha sonra okul korosuyla birlikte Yeşilay’la ilgili şarkıları seslendirdi. Son olarak davetliler yine Yeşilay konulu sergiyi gezerek öğrencilerin çizdikleri resimleri tek tek inceledi.





Editör: Haber Merkezi