• DR. HAKAN AYAZ
İdmanocağı Basketbol takımının en önemli oyuncusuydu. Zeki ve ahlaklı.. TIP okudu, doktor oldu. Gittiği her kulüp başarılı, Malatyaspor’da başladı, Trabzonspor, Konyaspor, Akhisar şimdi de Çaykur Rizespor.. O sadece doktorluk yapmıyor. Aynı zamanda iyi de bir psikolog! O oyuncuyu da, hocayı da gerektiğinde yöneticiyi de motive ediyor. Bir takım her şeyiyle takım olacak. Onun adı Hakan Ayaz, o da Trabzonspor’a uzak!..



  • KASTAN VE AYVAZ
80’li yılların ortalarında biri İdmanocağı’nın orta sahada efsane ismiydi, diğeri ise PTTspor’un sağlam liberosuydu. İkisi de ömrünü futbola verdi. Kendilerini sürekli geliştirdi ancak gariptir bölge takımlarında çalışma imkanı bulamadı. İkisi de uzaklara açıldı. Osman Kastan Iğdır’da Muammer Ayvaz ise Bartın’da el üstünde tutuluyor. Kastan’ın takımı zirvede, Ayvaz’ın takımı liderin ensesinde. Trabzon’un iki teknik adamı da kulüplerine mütevazi bütçelerle takım kurarak çalışmayı kabul etti. Bölge takımlarımızı yönetenlere duyurulur..



  • AYDIN CAMCI
Trabzonspor’un unutulmaz genç ve 2. lige kadar yükselen takımın sol kenar oyuncusuydu. Hami, Hamdi, Selamilerin takımı! Daha fazlası Sadi Hoca’nın altın çocukları onlar. Trabzonspor A takımında kendine yer açılamayınca Sebat dahil alt liglerde oynadı. Aydın’a göre Trabzonspor’un kurtuluşu yeniden öz kaynaklarına dönmesi.



  • TVEM’İ KAPATIYOR!
Ünlü işadamı ve Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu tvem kanalı yayın hayatına veda ediyor. tvem neden kapanıyor, yayına hangi tarihte veda edecek? Mehmet Ali Yılmaz: Beceremedik, yapamadık. Türkiye'de bugünkü koşullarda televizyonculuk ve yayıncılık çok kolay değil. Her ay zarar eden bir işi yürütmenin bir âlemi yok. Sonunda paramız da kalmayacak ve kim acıyacak bize diye düşünüyoruz. Yani para kazanamayan bir işte ısrar etmek çok zor. Dolayısıyla reklam alamıyoruz. Reklam vermiyorlar, sevmiyorlar bizi. Sempati kazanamadık ve reklam pastasındaki payımızı alamadık.   Kaynak Medyatava



  • BAŞBAKAN LEMİ’DEN 2 ÖVGÜ 2 UYARI!
Trabzonspor’un başbakan lakaplı unutulmaz futbolcusu Lemi Çelik Trabzon’a kızı Su ile geldi. Su, 18 yaşında Fransız Lisesi mezunu… Şimdi de Londra’da hukuk okuyacak. Lemi Çelik kızı Su’ya önce Akçaabat’ı ve akrabalarını daha sonra Trabzon’un tarihi yerlerini gezdirdi. Lemi Çelik’e Trabzonspor’daki son gelişmeleri sorduk: 1) Mali disiplin için yapılan her şey mükemmel. 2) Çok geniş kadronun makul düzeye düşürülme çalışmaları olumlu. 3) Takımı şampiyonluğa taşıyabilecek sportif anlamda yapılan çalışmalar henüz verimli ve olumlu değil. Bunun için de temennimiz doğru insanlarla çalışılıp bir an önce gereğinin yapılmasıyla bu takım şampiyon olur. 4) Trabzonspor mutlaka Trabzonlu eski bir hakeme görev vermeli, bu kişinin görevi futbol oyun kuralarını oyunculara öğretmenin yanında hakemleri ağırlamak olmalı.



  • GÜNÜN TWİTİ


  • TRABZON'DAN UZAK SCOUT EKİBİ!
Trabzonspor, 8 kişilik bir scout ekibi kurma kararı aldı. Trasbzon’un kimliğini, kültürünü, değerlerini futbol felsefesini bilmeyen olmadığı sürece bu işin başarılı olma şansı zordur. Bunları terk ederek başarılı olan kulüp var mı? Başkanın açıklamalarına bakarsak futbolcu izleme ekibinde Köln Spor Akademisi mezunu isimlerle birlikte eski futbolculardan karma bir ekip olacak? Eski futbolculardan sadece Hamdi Aslan ile görüşme yapıldı onun da Ligtv ile sezon sonuna kadar sözleşmesi var!

Editör: Haber Merkezi