Trabzonspor'da bir süredir takım içerisinde çalkantılar yaşanırken son kadro dışılar olayı iyice su yüzüne çıkartmaya başladı.

Oyuncular arasında yaşanan gruplaşmalar iki yerli ismin devre dışı bırakılmasıyla iyice artarken, Cezayirli oyuncu Belkalem hedef tahtasına oturtuldu.

Sezon başında Vahid Halilhodzic'in isteğiyle takıma katılan Belkalem’in özellikle takım içerisinde yaşanan bir çok gelişmeyi Teknik Direktör’e aktardığı ve bu nedenle tepki gördüğü bildirildi.

Karabükspor maçında Zeki Yavru'yla tartışan, Gaziantepspor müsabakasında ise Mustafa Yumlu ile gerginlik yaşayan Belklalem’in bu isimleri Halilhodziç’e şikayet ettiği dile getirildi. Cezayirli futbolcunun Gaziantepspor maçından sonra da Yumlu için, "defans yapmayı bilmeyen stoper" ifadesini kullandığı bilgisine ulaşıldı.

Halilhodziç’in adeta yardımcısı gibi çalışan Belkalem'in Constant ve Yatabare ile de tartıştığı, Teknik Direktör’ün tercihlerini eleştiren iki oyuncuya da "işinizi yapın" diyerek çıkıştığı bildirildi.

Takım içerisindeki bu sorunların çözülmemesi ve gruplaşmaların derinleşmesi halinde ileride daha büyük problemlerin yaşanabileceği yorumları ağırlık kazandı.
Editör: Haber Merkezi