Giresun’un Tirebolu İlçesi Sekü Köyü’ndeki cenazeye yakınları ve köylüleri katıldı. Cenazede gözyaşlarına hakim olamayan Süleyman Akay’ın eşi Emine Akay’ı ise teselli etmek yine çocuklarına düştü.

Emine Akay, eşinin ihmale kurban gittiğini iddia ederek “Eşim 15 günde bir gün izin kullanıyordu.Haklarını dahi alamıyordu. Yüzüne çocuklarım hasret kalıyordu ama yine de başımızdaydı. Ben şimdi onsuz ne yaparım, çocuklarıma nasıl bakarım, onsuz nasıl büyütürüm. Çocuklarım babasına, ben de eşime doyamadım“ diye göz yaşı döktü.

Sekü Köyü Merkez Camisi'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Süleyman Akay'ın cenazesi aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.Cenaze namazında henüz 12 yaşındaki oğlu Akif ve 14 yaşındaki kızı Elif’in ise metanetli olarak annesini teselli etmeye çalışması dikkat çekti.

Sultangazi'de Cebeci Mahallesi'nde bir taş ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük meydana gelmiş, göçük sırasında sahada çalışan ve göçükte toprak altında kalan Süleyman Akay hayatını kaybetmişti.
Editör: Haber Merkezi