Konuşmasında görevi başında şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ü anan Bakan Soylu, "Bir kutup yıldızı gibi görevi başında şehit düşen bütün amirlerimizi kardeşlerimizi takip edersek, yapmamız gereken neyse yapmış olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneğinin Vilayetler Evi'nde düzenlediği İdareciler Günü törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada görevi başında şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ü anan Bakan Soylu, "Bir kutup yıldızı gibi görevi başında şehit düşen bütün amirlerimizi kardeşlerimizi takip edersek, yapmamız gereken neyse yapmış olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasında şunları kaydetti:

Umutsuzluk, ümitsizlik şeytandır sözünü rehber edinip aslında ümidi milletiyle bütünleştiren büyük bir anlayışa sahipsiniz.

Türkiye, Allahımıza şükürler olsun ki takozlar koyup, arabanın kendi virajını kendi kabiliyetiyle alamadığı bir tablodan bugün Türkiye Avrasya Tünellerine kadar büyük bir mesafe katmış bir ülkedir. Bunda büyük katkınız var. Bu iradenin önünde saygıyla eğiliyor ve İdareciler Gününüzü kutluyorum.

Editör: Haber Merkezi