Dün akşam merkez Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, siyasiler ve bürokratların da hazır bulunduğu iftar töreni öncesinde mahalleye gelen Başkan Gümrükçüoğlu önce esnaf ziyaretlerinde bulundu. İftar öncesinde Pelitli halkı ile uzun süre görüşen Gümrükçüoğlu, vatandaşların taleplerini dinledi.

75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen iftarın ardından katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, katılımlarından dolayı hemşehrilerine teşekkür ederken, “Masaları gezerken 15 günlük bebeği ile iftarımıza gelen kardeşimizi gördüğümde çok duygulandım. Evlerinizde rahat şekilde iftar edebilecekken davetimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Allah (c.c.) razı olsun” dedi.

Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını Pelitli halkına ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu:

Aslında bu güzel daveti size yapan, iftarlarımızı vatandaşlarımızla birlikte omuz omuza yapmamızı, Ramazan’ın en güzel mesajlarını bir araya gelerek vermemizi; Ramazan’ı, Trabzon’un her köşesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek geçirmemize bizlere tavsiye eden Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendisi halkın adamıdır, milletin adamıdır. İçimizden çıkmış biridir. Bir Türkiye sevdalısı, Karadeniz sevdalısı ve Trabzon sevdalısıdır. Çıkmış olduğu cumhurbaşkanlığı yolunda tüm desteğimizin onunla olduğunu ifade ediyoruz. Sizlere olan selam, saygı ve muhabbetlerini sizlere iletiyorum.

İftarın ardından da Pelitli temaslarına devam eden Başkan Gümrükçüoğlu, gece geç saatlere kadar mahallede ziyaret ve temaslarını sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi