İsrail’in Gazze’de insanlık suçu işlediğini ve tüm tepkilere karşı soykırım işlemeye devam ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon olarak tepkimizi ortaya koyalım ve İsrail mallarını boykot edelim” dedi.
Türkiye’de huzur içinde Ramazan ayını geçirdiklerini buna karşılık İslam dünyasında acının ve gözyaşının hakim olduğunu dile getiren Gümrükçüoğlu, “Bugün Filistin'de Gazze'de acımasız bir şekilde katliam yapan İsrail'in bütün dünyanın ayağa kalkarak durdurulmasını istiyoruz. Çocukları, kadınları, yaşlıları, sivilleri öldüren katleden anlayışın dünyadan silinmesini istiyoruz.

İnşallah bu mübarek Ramazan ayında dualarımız kabul olur, dünya kamuoyunun birlik ve beraberliği temin olurda insanların katliamının önüne geçilmiş olur. Bu Allah Teala'dan duamızdır. Bizde elimizden geleni yaparak Müslüman kardeşlerimizin yanında yer almak için İsrail mallarını ve İsrail sermayesinin ürünlerini almama kararı aldık. Trabzon halkının da bu anlamda gerekli olan hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz
” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi