Temizlikçinin giydiği kıyafet de fiyatın belirlenmesinde büyük rol oynuyor. Peki sizce sınır tanımayan temizlikçi ayda ne kadar kazanıyor? İşte cevabı...
 
Avustralya'da yaşayan 28 yaşındaki temizlikçi kadın, çıplak bir şekilde temizlik yaparak yılda 57,000 pound yani yaklaşık 500.000 TL kazanıyor.

Queensland merkezli 'Bare All Cleaning Service' için çalışan 28 yaşındaki kadın, haftada sadece 16 saat çalışarak yılda 57,000 pound kazanıyor.

Daha önce de düzenli bir temizlikçi olarak çalışan kadın, bu işi yaparak hem iş gücünü yarı yarıya indirdi hem de yıllık gelirini ikiye katladı!

28 yaşındaki bekar anne, müşterilerinin hepsinin saygılı olduğunu ve belli temel kuralların olduğunu belirterek: Çoğu sadece sohbet etmek ve öylece izlemek istiyor, kaba davranan ya da taciz eden kimse bu güne dek olmadı.

Bare All Cleaning Service'in kurucusu Brett Jones, müşterilerin personele dokunması gibi yasakların olduğunu söyledi ve ekledi: Temizlikçilerimiz temizlikten başka bir şey yapmayacaklar. Çıplak olabilirler ama kesinlikle cinsel etkinlik yoktur. Olmayacaktır. Bu tamamen sıradan bir görevi, eğlenceli hale getirmekle ilgilidir. Çoğu insan, temizlikçi gelince evi terk etmek istiyor, ama biz kalmalarını ve daha misafirperver davranmalarını istiyoruz.

Çalışırken giyecekleri giysi bile ödenecek ücreti etkilemektedir.


 
Müşteriler, web sitesi aracılığıyla; ödeme detaylarına gelmeden kendilerini çok iyi tanıtan bir form doldurur, asla kuralları çiğnemeyeceğine dair imza atar ve rezervasyon yapar. Eğer bir sorun olursa devreye girecek hızlı bir güvenlik sistemi vardır.

Editör: Haber Merkezi