Son günlerde bölgemizde  trafik kazaların ardı ardına kesilmiyor.Dün ikikaza haberide Akçaabat'ın Mersin ve  Salacık mahallerinden geldi.

İLK KAZA MERSİN'DE

Karadeniz Sahil Yolu Akçaabat Mersin Mahallesi geçişinde, Giresun’dan Trabzon istikametine seyir halinde bulunan Akif Kavgacı (47) yönetimindeki 28 RD 993 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.  Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Hayriye Kavgacı, Hatice Bayram (59) ve Kadir Uzunboy (19) yaralandı.

İKİNCİ KAZA SALACIK'TA

2. kaza ise Karadeniz Sahil Yolu Salacık Mahallesi geçişinde meydana geldi. Henüz sürücüleri öğrenilemeyen kazada 61 DA 094 plakalı minibüs aynı yöne gitmekte olan 34 AH 1798 plakalı minibüse arkadan çarptı. Kazada araçlarda bulunan Mustafa Tetik (18), Murat Karahasanoğlu (57), Emrah Kaya (20), Aslı Kaya (22), Sevilay Yavuz (20) ve Mustafa Kemal Karabayır (14)  yaralandı.  Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslar ile Trabzon’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Editör: Haber Merkezi