Trabzon'da bu sabah evinde cinnet getirerek eşini, oğlunu ve kızını silahla vurup intihar eden polis memuru Veli Çakı'nın bir polis memuru tarafından kaleme alınan 'Kuğulu Park Cinayeti' adlı polisiye romanı okuduğu ve sosyal paylaşım sitesinde de 2011 yılından beri sürekli bu kitapla ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

Trabzon’da görev yapan polis memuru Veli Çakı, bu sabah evinde geçirdiği cinnet sırasında eşini, oğlunu ve kızını vurduktan sonra intihar etti. Polis memuru ile kızı evinde hayatını kaybederken, oğlu ve eşi ise kaldırıldıkları hastanelerde yaşam mücadelesi veriyor.

Veli Çakı'nın bir polis memuru tarafından kaleme alınan 'Kuğulu Park Cinayeti' adlı polisiye romanı okuduğu ve sosyal paylaşım sitesinde de sürekli bu kitapla ilgili paylaşımlar yaparak“Sevgili arkadaşlar bu romanı mutlaka okuyun heyecan gerilim korku ve sanatın icrası süper” diyerek tavsiye ettiği ortaya çıktı.

Kitabın arka sayfasında yer alan bir cümlede ise “İşlenen cinayetlerde ülkenin tüm insanlarını şüpheli yapmıştı. Yani bu satırları okuyorsan şimdi bu cinayetlere parmak izi bıraktın sende şüphelisin…” ve kitapta “Olayın vakti saati olmaz. Cinayet sizi herhangi bir nefesiniz de yakalayabilir. Nefes alıyorsanız sizin de mutlaka bir katiliniz olacaktır”ifadeleri yer alıyor.

Kaynak: İHA / Bekir Koca
Editör: Haber Merkezi