Sürmene’nin Merkez Mahallesi, Arsin’in Yeşilyalı Mahallesi ve Ortahisar’ın Pelitli Mahallesi’nde halkla buluşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un huzur içinde bir Ramazan geçirdiğini söyledi. Ramazan ayının birlik, beraberlik, barış, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuz mübarek Ramazan’ı huzur içinde geçiriyor. İlçelerimizde vatandaşlarımız ile birlikte orucumuzu açıyoruz ve iftarın ardından vatandaşlarımızı ziyaret edip, çaylarını içiyoruz.

Şehrimiz genelinde Ramazan akşamlarında genel olarak gördüğüm manzaralardan çok memnunum. Halkımız, şehrimize ve bu mübarek aya yakışır şekilde bir Ramazan’ı idrak ediyor”
diye konuştu.Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlardan özellikle kırsal alandaki yolların bakımının yapılması talebiyle karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin kurulum sürecinin tam olarak yılbaşı itibariyle tamamlanacağını ifade ederken,Bu konuda ilçe belediye başkanı arkadaşlarıma ve bürokratlarıma aciliyet durumuna göre hareket edilmesini söyledim.

Aciliyet gerektiren işlere öncelik veriyoruz. İnşallah yılbaşından sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız ve vatandaşlarımızın tüm taleplerine cevap vereceğiz
” dedi.
Editör: Haber Merkezi