Cora: FETÖ üflüyor onlar konuşuyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, seçim çalışmalarına yoğun programlarla devam ediyor. Ortahisar’ın Akyazı, Gürbulak ve Yeşilova mahallelerine ziyarette bulunan Cora, hemşehrileriyle birebir temas kurarak destek istiyor. Cora, OHAL’in kaldırılması gerektiğini söyleyenleri de sert eleştirerek “Bundan da milletimiz değil milletimize düşman olanlar rahatsız oluyor. FETÖ üflüyor onlar konuşuyor. FETÖ ağzıyla konuşup onların değirmenlerine su taşıyorlar.  FETÖ, PKK, PYD, DHKPC hepsi OHAL kalksın diyorlar. Avrupalı siyasilere ve medyaya bakın neredeyse tamamı bir ağızdan OHAL kalksın vize serbestisinde ilerleme kaydedelim diyorlar. Bu Avrupa, AK Parti’ye propaganda yaptırmayan, engelleyen Avrupa. Bunlar hiç Türkiye’nin hayrına rüya görürler mi? Türkiye’nin terörle mücadelesinde OHAL’e ihtiyaç kalmadığı zaman bu uygulama kaldırılacaktır. Ancak bunun kararını verecek tek irade milletimizin oyları ile ülkeyi yönetme yetkisi alan hükümettir” dedi

Uzun’dan Ayvazoğlu’na tepki
CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Ak Parti Trabzon Milletvekili adayı Bahar Ayvazoğlu, siyasi programına, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni ve Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iftar yemeğini almasına sert tepki gösterdi. Artık bu kadarı fazla diyen Güzide Uzun, “Valilik ve Mill Eğitim  İl Müdürlüğü'nü göreve davet ediyorum” diyerek geçtiğimi günlerde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Cerrahpaşa Fakülte Dekanı'nı ziyareti sonrası olanları hatırlatarak, “Hükümeti devlet zannedenlerin sonu gelmiştir” dedi.

Tuna Taşkın her yerde
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Tuna Taşkın seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Taşkın, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile bir araya geliyor partisine destek istiyor. Ayrıca Taşkaın sanki dördüncü sıra adayı değil de birinci sıra adayıymış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Taşkın, herkesin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Vatandaşın kendisine ilettiği sorunları tek tek not ederek bu sorunların çözümü noktasında da gayret gösteriyor. Taşkın’ın bu gayretli ve samimi çalışması partili ve partisiz herkes tarafından takdir ediliyor. Öte yandan Taşkın’ın bu çıkışıyla birlikte önümüzdeki yıllarda güçlü bir siyasi figür olarak yoluna devam edeceği herkes tarafından dillendiriliyor.

Altuntaş istifa etti
Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Altuntaş, dün üyelere çektiği kısa mesaj ile görevinden istifa ettiğini açıkladı. 20 Haziran’a kadar kongresi yapılacak olan ama hala daha karar alınmayan kooperatif kongresi öncesinde başkan Altuntaş, kongre kararı da almadan görevinden istifa ettiğini açıkladı. Altuntaş, üyelere “Sayın şoför esnafı ve kooperatif üyeleri, yeni açmış olduğum is yerlerinin vermiş olduğu yoğun iş temposu nedeniyle, önümüzdeki 3 yıl süre zarfında kendimi dinlendirmek amacıyla Ortahısar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığından ıstıfa ediyorum. Ancak yaklaşık 3 yıl sonra olan şoförler odası seçimine Allah nasip ederse daha dik, sağlam, kendinden emin, sizlere gelecekteki planlarımın ve düşüncelerimin daha çok katkı sağlayacağı şekilde hazırlanmış olarak karsınızda olacağım. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunar, hayırlı Ramazanlar dilerim” mesajını çekerek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Usta iftarda buluşturdu
Trabzon Sürmene-Araklı Kültür ve Dayanışma Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi. KTÜ Sahil Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Sürmene-Araklı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikri Usta, Savcı Abdulkadir Bozkurt, Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Trabzon Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Hakan Usta, Dr. Sefer Usta ve çok sayıda Sürmene ve Araklılı katıldı. İftarda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Fikri Usta, katılan herkese teşekkür ederek, “Derneğimiz her geçen gün büyüyerek faaliyetlerini sürdürüyor. Sürmene ve Araklılı hemşehrilerimizi bir çatı altında topluyoruz. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. İftarın ardından hemşehrileri ile çay içen Başkan Usta, bol bol da sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi