Vali Yavuz taziye mesajı yayımladı
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, önceki gün memleketi Elazığ’a giderken Gümüşhane’deki kazada hayatını kaybeden Maçka Emniyet Müdürü Vekili Komiser Yardımcısı Hüseyin Taş için bir taziye mesajı yayımladı. Vali Yavuz, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı: “Geçirdiği trafik kazası sonucu Hak'ka yürüyen mesai arkadaşımız Taş'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim”

Gümrükçüoğlu’na davet var
Yeşilay Yalova Şubesinin Kadın Kolları heyeti Trabzon’a bir gezi düzenledi. Heyet, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, Yalovalı kadınlara şehirde gerçekleştirdikleri çalışmalar, yürüttükleri projeler, 15 Temmuz gecesi Trabzon halkının akın akın meydanları doldurması ve tarihi Belediye binasının balkonunun ‘millet balkonu’ olarak düzenlemesinin nedenlerini ayrıntıları ile anlattı. Yalovalı kadınlar alkış yağmuruna tuttukları Gümrükçüoğlu’na, “Başkanım bir dönemde Yalova’ya başkanlık yap” dedi.

Revi’den ‘hayırlı olsun’ziyareti
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi beraberindeki yöneticilerle birlikte Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Şen ve Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Trabzon Jandarma Alay Komutanını makamında ziyaret eden Başkan Revi, Albay Şen’e göreve atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti. Jandarma’nın bölge güvenliği konusunda çok önemli görevler üstlendiğini belirten Revi, “Jandarmamızın güvenlik çalışmaları vatandaşımızın huzur ve güvenliği açısından çok önemli, bizler de siyasetçi veya vatandaş olarak bu noktada üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. Revi ve beraberindekiler Şen’i ziyaretin ardından Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Orhan Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Meclisin yeni yüzü
Akçaabat Belediye Meclisi Ekim ayı toplantılarına başladı. Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu'nda Başkan Şefik Türkmen başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk oturumu yaklaşık 20 dakika sürdü. Akçaabat Belediye Meclisi üyesi olan ve ilçe başkanı olması nedeniyle bu görevinden istifa eden Emre Akgün'ün yerine gelen Cevdet Bayraktar'da meclisteki yerini aldı. Bayraktar, yaptığı kısa konuşmada “Bu kutsal mecliste görev almaktan mutluluk duyuyorum. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyor herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Maraş’ta sokak lambaları yanmıyor
Trabzon’un çeşitli bölgelerinde elektrik kesintileri ve sokak lambalarının yanmaması vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor. Şehrin en işlek caddelerinden olan Maraş Caddesi’nde sokak lambalarının zaman zaman yanmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. AKSA yetkililerine çağrıda bulunan vatandaşlar, “Şehrin en önemli merkezinde sokak lambaları yanmıyor. Burası geceleyin karanlığa gömülüyor. Şehrin göbeğinde sokak lambalarının yanmaması tuhaf bir durum. Acil olarak AKSA yetkililerinin bu sıkıntıyı ortadan kaldırmasını rica ediyoruz” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar

Editör: Haber Merkezi