Karan için herkes yazdı
CHP Trabzon’un önemli ismi PM Üyesi Yavuz Karan’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi sonucu tüm Trabzon derin üzüntüye bürünürken, Trabzon’un tüm milletvekilleri siyasetçileri, işadamları, STK temsilcileri, spor camiası da Karan’ın ölümünden dolayı derin üzüntülerini dile getirerek ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına taziye dileklerini iletti. Öte yandan çok sayıda vatandaş da Karan’ın ölümünden dolayı üzüntüsünü dile getirerek sosyal medya hesabından Karan’ın ailesine taziye dileklerini ilettiler.

Kılıçdaroğlu Trabzon’a geliyor
Trabzon’un önemli siyasetçilerinden Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve eski il başkanı Yavuz Karan’ın ani ölüm haberi tüm Trabzon’u ve CHP camiasını yasa boğdu. Karan için bugün saat 10.30’da İskenderpaşa Camii önünde tören düzenlendikten sonra Akçaabat’ta Kavaklı Rahman Camii’nde öğle namazı müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun bugün Trabzon’a geleceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu yarın saat 11.30’da Trabzon Havalimanı’nda karşılanacak. Kılıçdaroğlu, ardından cenaze törenine katılacak.

BJK heyeti Genç ile görüştü
Trabzonlu işadamı Yaşar Kaptan Çebi ile oğlu Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Yaşar Kaptan Çebi ve oğlu Ahmet Nur Çebi, Başkan Genç ile istişarelerde bulunarak Trabzon’da devam eden yatırımlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Başkan Genç, Yaşar Kaptan Çebi’ye ve Ahmet Nur Çebi’ye nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Ziyarette Ortahisar Belediye Başkanvekili Selahaddin Çebi de hazır bulundu.

Cevahir gitti Yılmaz geldi
Araklı Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda bayrak değişimi. Araklı’da uzun yıllar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Embiya Cevahir, görevini devretti. Trabzon Ülkü Ocakları Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cevahir’in yerine İsmail Yılmaz’ın başkanlığa atandığı öğrenildi. 1990 yılında Sürmene’de doğan Yılmaz, ilk, orta ve lise öğrenimini Araklı’da tamamladı. Yılmaz, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Sosyal Bilgiler öğretmenliğini okuyarak üniversite eğitimini tamamladı.

Büyükşehir’e 4. sekreter
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde boşta olan 4. Genel Sekreter Yardımcılığı görevine, başkana bağlı olarak çalışan 1. Hukuk Müşaviri Avukat Mustafa Kurtuluş atandı.  Avukat Mustafa Kurtuluş, 2014 yılında Trabzon, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra 1. Hukuk Müşavirliği’ne atanmıştı.

Bayburt’ta su ATM’si
Bayburt Belediyesi vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bir yeniliğe daha imza attı. Hizmete yeni başlayan su fatura ödeme noktası ile su faturası ödemek artık daha kolay hale geldi. Su faturasının hem kredi kartı hem de nakit olarak ödenebildiği su faturası ödeme noktasının hizmete sunulması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken bu noktadan kartlı su sayaçlarına su yüklemesi de yapılabiliyor. Su fatura ödeme noktası 7 gün 24 saat vatandaşlara hizmet verecek. Ne diyelim 80 bin nüfuslu Bayburt’ta olan hizmet 763 binlik ‘Büyükşehir’ Trabzon’da yok. Darısı başımıza.  

Editör: Haber Merkezi