Aydın’a sürpriz doğum günü
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a dava arkadaşları sürpriz doğum günü gerçekleştirdi. İYİ Parti’nin kurucularından Şükrü Kuleyin ve MHP Trabzon eski milletvekili adaylarından ancak İYİ Parti’nin saflarına katılan Yavuz Aydın, Koray Aydın’ın 62’inci yaş gününü doğum günü pastası ile kutladı. 61’inci yaşını geride bırakan Koray Aydın için bazı partililer espri bir dille “Sayın Bakanımız, plaka değiştirdi. Bakanımız, daha önce dediği gibi ‘Trabzon’da teşkilatlara karışmayacağım’ demişti. Şimdi Trabzon plakasını da terk etti. Artık Bakanımız Ankara’da davasına ve partisine daha büyük hizmetlerde bulunacak. Bizlerde Bakanımızın yeni yaş gününü kutluyoruz. İnşallah Bakanımızla birlikte uzun yıllar davamıza hizmet edeceğiz” şeklinde yorumda bulundular. Şükrü Kuleyin’in sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına çok sayıda partili yorum yazarak Koray Aydın’ın doğum gününü kutladı.

CHP’de Büyükşehir’e Çuhadaroğlu
CHP Trabzon İl Örgütü’nde bir yandan ilçe kongreleri son sürat devam ederken bir yandan da 2019 yılında yapılacak olan genel ve yerel seçimlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. CHP Trabzon’de özellikle 2019’daki yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı ve ilçe belediye başkan adaylarının isimleri şimdiden konuşulmaya başlandı. CHP’nin önemli isimlerinden akademisyen Burhan Çuhadaroğlu’nun Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Çuhadaroğlu’nun ismi partinin önde gelen isimleri tarafından sıkça dile getiriyor. Çuhadaroğlu’nun 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterilmiş, ancak örgüt aldığı karar ile CHP Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu’nu aday göstermişti.

Ortahisar’de beş işçiye disiplin şoku
Ortahisar Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvasının Özel Kalem ile Destek Hizmetler Birimleri arasındaki maçta olaylar çıkmış, maçta iki birim çalışanları birbirine girmişti. Konuyla ilgili Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in talimatıyla yapılan araştırma neticesinde 4’ü destek hizmetler 1’i özel kalem olmak üzere 5 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı, bu işçilerden bazılarının iş akdinin fesih edildiği iddia edildi.  Belediye yetkilileri netleşen bir işten çıkarmanın henüz gerçekleşmediğini, disiplin soruşturmasının devam ettiğini ifade ettiler.

Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atamalar var
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan başkanlar belli oldu. Edinilen bilgiye göre Halk Sağlığı Başkanlığı’na Köksal Hamzaoğlu, Personel Destek Hizmetleri Başkanlığı’na ise Kemal Süleyman ve Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığı’na Yavuz Çakıroğlu’nun atandığı bilgisine ulaşıldı. Atamaları yapılan başkanların sözleşmesinin onaylandığı Ankara’da ise asil sözleşmelerinin onaylanacağı öğrenildi. Başkan Yardımcılarının ise İlyas Alp, Mustafa Dereli ve Mustafa Akyüz’ün olduğu öğrenildi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir süre önce Başhekim Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz atanmıştı. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü ise Sebahattin Okurer oldu. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Müdürü ise Davut Gedikli oldu. Ahi Evren Hastanesi Müdürü Koray Demirci olurken Fatih Devlet Hastanesi Müdürü Orhan Aydın oldu.  Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi Müdürü Fatih Kurt oldu.

Aydın Çaykara’nın gururu
Trabzon’un Çaykara ilçesinden olan hemşehrimiz Avukat Hüseyin Aydın, Çaykaralıların gururu oldu. Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hukuk işlerini yürütüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatlarından olan Hüseyin Aydın da bir Çaykaralı. Taşkıran Mahallesinden olan Hüseyin Aydın uzun bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hukuk işlerini takip ediyor ve medyada sık sık Cumhurbaşkanının avukatı sıfatıyla hukuki konularda demeçler veriyor.

Editör: Haber Merkezi