Ortahisar çalışmaları hızlandırdı
Ortahisar Belediyesi yol betonlama çalışmalarına yaz kış demeden tüm hızıyla devam ediyor. Ortahisar ilçesinin Çukurçayır mahallesinde Ortahisar Belediyesi ekipleri, kuru beton çalışmalarına devam etti. Çukurçayır mahalle sakinleri Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e ve ekibine teşekkürlerini ileterek “Belediye Başkanı Sayın Genç’ten Allah razı olsun. Başkanımız betonlama sözünü yerine getirerek yolumuzu betonladı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Ekipler, bu soğuk havada çalışma yaparak yolu betonladılar” dediler.

Yavuz Aydın yükseliyor
Meral Akşener, liderliğinde kurulan İyi Parti’nin ilk gününden itibaren “Bende sizinleyim” diyen Yavuz Aydın, İYİ Parti’de takdir toplamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanan Aydın, bir yandan da memleketi Trabzon için de çalışmaları yakından takip ediyor. İYİ Parti Trabzon ve Ortahisar binalarının açılışı için Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte Trabzon’a gelecek olan Yavuz Aydın, “Partide birilerinin dediği gibi bir sorun yok. Her şey İYİ olacak” dedi.

Araklı’da kavşaklar düzenleniyor
Araklı’da bulunan kavşak ve viyadük altlarında yeni düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Yaya geçitleri, kedi göz tarzı lambalar, çeşitli ışıklandırma ve uyarı çalışmalarıyla trafik işleyici çok daha sağlıklı olacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Osman Gökhan Bali, Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve beraberindekiler teknik ekiple Araklı’da otogar, hastane ve liman mevkinde incelemelerde bulundular. Trafik ve yaya akışının çok daha sağlıklı bir şekilde işlemesiyle ilgili çeşitli planlamalar gerçekleştirildi. Çeşitli ışıklandırma ve sinyalizasyon çalışmalarının ardından havaların güzel olmasıyla birlikte hız kesici engeller ve diğer uygulamalar yapılacak. Belediye Başkanı Çebi Araklı’da trafiğin ve yoğunluğun son derece aktif olduğunu belirtti. Çebi, vatandaşların herhangi bir hadise yaşamaması adına gerekli çalışmaların bir an önce başlayacağını söyleyerek, ilgilerinden dolayı Ulaşım Dairesi Başkanı Osman Gökhan Bali’ye teşekkür etti.

Erdem vatandaşları uyardı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cahit Erdem, Ortahisar İlçesi sınırları içerisindeki 1/5000 ilk imar planları askıya çıkarıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Erdem, “Büyükşehir’in Yalıncak binasındaki İmar Daire Başkanlığında ve Atapark’taki Ortahisar Belediyesi girişindeki panolara bu planlar asılmıştır. İlerideki günlerde mağdur olmamak için tapunuz ile belediyeye uğrayarak parselinizin konumunu kontrol etmeniz menfaatiniz yararınadır” dedi.

Kalaycı’yı yalnız bırakmadılar
AK Parti’de uzun yıllar yönetici olarak görev yapan Mahmut Kalaycı, hastalığı nedeniyle yaklaşık 15 gündür Ahi Evren Hastanesinde tedavi görüyor. 5 günlük yoğun bakım tedavisinden sonra dün servise çıkan Kalaycı’yı, yönetici arkadaşları Aydın Özkurt, Köksal Boz ve Engin Çakır yalnız bırakmadı. Servise alınır alınmaz odasında Kalaycı’yı ziyaret eden ekip, geçmiş dönemleri de bol bol konuştular. Kalaycı’ya acil şifalar dileyerek, en yakın zamanda sahada görmek istediklerini söylediler.

Editör: Haber Merkezi