Akşener memnun ayrıldı
Atatürk Alanı’nda vatandaşlara hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Miting alanına gelen Akşener’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Akşener de bu ilgi ve sevgi karşısında oldukça memnun kaldı. Özellikle miting alanına gelen kadın vatandaşlar Akşener’i bağrına bastı. Akşener de aynı şekilde alanda bulunan kadınlara ve tüm vatandaşlara karşılık verdi. Akşener, miting alanından konuşmasının ardından parti otobüsünden vatandaşları selamladı. Çevrede bulunan vatandaşlar da Akşener’in selamını alarak kendisine destek verdi. Akşener, Trabzon’dan son derece memnun olarak ayrıldı.

Şehit ailesini unutmadı
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Trabzon'daki mitinginin ardından kara yolu ile geldiği Giresun'un Eynesil ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, 2 Haziran'da şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Hakan Ergin'in (28) evini ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette, Akşener, şehidin babası Ahmet ve annesi Aynur Ergin ile görüştü, taziyelerini iletti. Akşener ve beraberindekiler ardından Giresun'a geçti.

MHP’li Cevahir arı gibi
MHP Trabzon Milletvekili altıncı sıra adayı adayı Embiya Cevahir seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Araklı Ülkü Ocakları eski ilçe başkanı olan Cevahir ilçe ilçe mahalle mahalle gezerek partisinin hedeflerini anlatıyor; partisine destek istiyor. Özellikle genç vatandaşlar Cevahir’e yoğun ilgi gösteriyor. Gençler ile samimi sohbetler gerçekleştiren Cevahir, onların sorunlarını yakından dinliyor. Vatandaşların kendisine olan ilgi ve alakasından memnun olan Cevahir, "24 Haziran'da inşallah bu ilgi ve alakanın sandıklara yansıyacağından şüphem yoktur" dedi.

Ataman isyan etti
Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanvekili ve oda bünyesinde bulunan Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Kongresinde Genel Başkan Bendevi Palandöken’i ağır bir şekilde eleştirdi. Aynı zamanda kongre delegesi olarak kongreye katılan Ataman, “Bakkallar Fedarasyonu 26.Genel Kuruluna katıldık. Genel Başkan Sayın Bendevi Palandöken konuşmalarında bir iki defa indirim mağazalarının Bakkalları olumsuz etkilediğinden söz ederken hep BİM ve A-101’i örnek verdi. ŞOK’tan ve adı toptan olan 1 paket sigara ve çekirdeği perakende satmaya başlayan Bizim Toptan’dan hiç bahsetmedi. Acaba aklına mı gelmedi yoksa Yıldız Holdingin(ŞOK Marketleri) yönetim kurulu üyesi olduğundan mı merak ettim?” diyerek genel başkan Bendevi Palendöken’i eleştirdi.

Gümrükçüoğlu basın ile buluştu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önceki gece basın mensupları ile sahurda bir araya geldi. Olimpiyat Parkı’ndaki buluşmanın benzeri bu zamana kadar Trabzon’da hiç yapılmamıştı. Bize göre farklı ve ilgi çekici bir etkinlik oldu. Program için basın mensuplarına davet yapan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Yoloğlu bunun bir basın toplantısı olmadığını üzerine basa basa söyledi. Amaç gazetecilerle sohbet etmekti. O nedenle toplantıya katılan gazetecilerde rahat gitti. Ortamda bir gazeteci ve belediye başkanı görüntüsünden çok, bir arkadaş sohbeti vardı. Ayrıca gazeteciler kendi aralarında sohbet etme imkanı buldular. Akşam 23:00’de başlayan sohbet 02:00’ye kadar devam etti.  Gazeteciler Başkanı bulmuşken yine bazı sorular sordular. Gümrükçüoğlu’da her zamanki gibi bütün samimiyetiyle bu sorulara cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi