AK Parti’de Demirtaş çatlağı
AK Parti Trabzon’da kongre heyecanı yaşanırken partide bazı kesimlerin birbirleri hakkında algı operasyonları başladı. Herkesin bir hesabı olduğu için de herkes yaptığını haklı görüyor. Edindiğimiz bilgiye göre de son olarak Halil İbrahim Demirtaş ismi üzerinde bir rahatsızlık varmış. Gerek iş yaşamında gerekse de parti içerisinde çok ön plana çıktığını düşünen bir kesim var parti çevrelerinde. Haliyle bunun dedikodusu yapılıyor. Kurduğu iş ya da özel ilişkileri birilerini rahatsız etmiş olacak ki, derinden derine hakkında çalışmalar yürütülüyormuş.

41 kere Maşallah
Trabzon’un Düzköy İlçesi’ne bağlı Çayırbağı Mahalle Muhtarı Azmi Köroğlu, 41 yaşını geride bıraktı. Köroğlu’na yaş günü nedeniyle Bahadır Medya Grup Başkanı Hasan Bahadır tarafından sürpriz doğum günü düzenlendi. Bahadır Medya Grubu ziyaret eden Köroğlu’na, Hasan Bahadır tarafından doğum günü pastası takdim edildi ve Köroğlu ile beraber kestiler.  Bahadır, Köroğlu’na uzun ömürler diledi.

Çebi’nin sol şerit tutkusu
Trabzon’un Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahattin Çebi, vefalı bir siyasetçidir. AK Parti’de genlik kollarında başladığı siyaset hayatında bugün Ortahisar Belediye Başkan Vekili olarak devam ediyor. Çebi ile dün Trabzon’da biraz seyahat ettik. Çebi’ye sürekli sol şeridi işgal etme dediğimizde, sol şerit daha hızlı dedi ve bombayı patlattı: ‘Allah siyasette sağdan trafikte soldan ayırmasın. Sol şerit daha hızlı ve akıcı.’

Hocalarını unutmadılar
Trabzon Özel ilke Birey Temel Lisesi Kurucu Müdürü Emanullah Tüfekçioğlu’na çalışma arkadaşları sürpriz yaptı. Önceki gün doğum günü olan Tüfekçioğlu, kurucusu olduğu kuruma gelince kurum öğretmenleri ve çalışanlarının sürprizi karşısında duygulandı. Tüfekçioğlu, “İyi ki böyle çalışma arkadaşlarım var. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz burada bir aileyiz” dedi.

Sinan Bayrak eğitimde
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nde Orman Yangınları Söndürme Eğitimleri devam ediyor. Şube Müdürü Sinan Bayrak tarafından 2018 yılı için teknik elemanlara orman muhafaza memurlarına ve yangın işçilerine eğitim verildiği bildirildi. Eğitim çalışmalarında verilen derslerin çok başarılı geçtiğini söyleyen Şube Müdürü Bayrak, ayrıca eğitimlerde askeri birliklere orman yangınlarını söndürülmesine yönelik eğitimlerin de devam ettiğini söyledi.

Akçaabat Durağı’ndan örnek uygulama
Akçaabat-Trabzon arası çalışan ‘M’ plakalı minibüslerde ayakta yolcu almak artık yasaklandı. S.S. Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi tarafından alınan karar ilçede faaliyet gösteren 600 dolmuş şoförüne tebliğ edildi. Kooperatif Başkanı Abdullah Sevim, “Ayakta yolcu hoş bir durum değil. Allah göstermesin olası bir kaza durumunda can kaybına bile gidebilir. Şoför arkadaşlarımıza tebliğ ettik. Onlar da karara uyacaklar. Yolculardan da ricam, eğer araçta yer yoksa ayakta binmek için ısrar etmesinler. Akçaabat-Trabzon hattı kentin en fazla çalışan hattı. Her dakika bu hatta araç bulunuyor. Yolcu bir araç doluysa en fazla 2 dakika bekler” dedi.

Editör: Haber Merkezi