Tayyip Erdoğan teyakkuzu
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon ve Rize mitinglerini yapacak. Saat 13.30’da Meydan Parkı’nda Trabzonlulara seslenecek Erdoğan ardından baba ocağı Rize’ye geçecek. 138 yıllık hayal olan Ovit Tüneli’ni açacak olan Erdoğan daha sonra Valilik önünde hemşerilerine seslenecek. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 13 Haziran Çarşamba günü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan Mitinge herkesi davet ederek, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Cumhur ittifakının Başkan adayı, milletin umudu, ümmetin ümidi Recep Tayyip Erdoğan Trabzon halkıyla buluşuyor. Şehrimiz, Trabzon’a büyük bir sevgi ve muhabbet taşıyan Dünya liderini coşkulu bir şekilde ağılayacak” dedi.

Erdoğan Bayraktar sahada
AK Parti Trabzon eski Milletvekili ve eski bakanlardan Erdoğan Bayraktar, 24 Haziran seçimlerinde partisine destek yol arkadaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıkmak için seçim meydanlarına iniyor. Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul’a kaydırılmasının ardından bir güç kaybı yaşadığı belirtilen AK Parti’nin Trabzon’da sevilen ve takdir edilen bir isme ihtiyacı olduğu kesin. Partide bu ismin de Erdoğan Bayraktar olduğu konuşulurken, Bayraktar, köyünde iftar vererek seçimlerde destek istedi. Bayraktar’ın 24 Haziran seçimlerine kadar Trabzon’da seçim çalışmalarına katılacağı öğrenilirken, parti teşkilatlarının Bayraktar’ın bu desteğinden memnun oldukları belirtildi.

Yavuz Aydın takdir topluyor
İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yavuz Aydın seçim çalışmalarını milletvekili adayı olmamasına rağmen adeta kazanabilecek bir vekil adayıymış gibi yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Aydın, bu çerçevede Trabzon ve Büyükliman Havzası’nı arşınlayarak çalışmalarını sürdürdü. Geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası belinden ameliyat geçiren Aydın, sağlık durumunu bir kenara bırakarak partisi ve ülkesi adına cansiperane bir şekilde gayret gösteriyor. 6 ay sonra tekrar ameliyat geçirecek ve belinde bulunan vidaları çıkarılacak olan Aydın, doktorların tüm uyarılarına rağmen, “Bugün kenara çekilme zamanı değil, vatan ve millet uğruna çaba harcama zamanıdır” dedi. Aydın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parti programı dâhilinde Rize, Gümüşhane, Trabzon, Giresun ve Ordu ziyaretlerinin ardından İzmir programına da eşlik etti. Sağlık durumunun bu denli sıkıntılı bir halde olmasına rağmen gösterdiği insanüstü gayret, partililer tarafından takdirle karşılanırken,  aynı zamanda diğer partililer için de önemli bir örnek teşkil etti.

İYİ Parti’den iyi ekip!
24 Haziran Genel Seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarına devam ederken, sandık güvenliği konusunda da adımlar atmaya başladılar. 61 Saat’ten Berkay Güntekin’ konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Sandık güvenliği konusunda her dönem yapılan haksızlıklara, usulsuzluklara karşı biz önlemimizi aldık. Ben Karadeniz’de ve özellikle Trabzon’da sandıklarda hile amaçlı bir şey yapılabileceğini teşebbüs etseler bile onu yapabileceklerini düşünmüyorum. Ama yine de biz Trabzon’da parti olarak tedbirlerimizi aldık, Trabzon’da bu manada ben bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum. Hükümetin, bu konuda nasıl hareket eder ne der onu göreceğiz, şu anki durumda biz tedbirimizi aldık. CHP ile SP ile bu manada da toplantılar yaptık, sandıklarda en ufak bir hileye mahal vermeyeceğiz. Ortahisar’da sandık güvenliği ile ilgili tamamı avukatlardan oluşan bir ekip kurduk onlar seçim günü sandıkları titizlikle takip edecekler” diye konuştu.

Hoş geldin Emine Eylül!
Trabzon basın camiasının sevilen isimlerinden Kemal Bektaş bugünlerde baba olmanın sevincini yaşıyor. Kemal ve Fatma Bektaş çiftinin evliliklerinden önceki gün Özel İmperial Hastanesi’nde dünya tatlısı bir kız çocuğu dünyaya geldi. Emine Eylül Mira ismini koydukları bebekleri ile Bektaş ailesine sonnokta olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi