Soylu şehit cenazesine katıldı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Göksel Koç'un cenazesi memleketi Isparta'da toprağa verildi. Şehit Koç'un Türk bayrağına sarılı naaşı, helallik alınması için Keçiborlu ilçesi Kozluca köyündeki baba evine getirildi. Daha sonra şehit Koç için 19 Mayıs İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törene, şehidin yakınlarının  yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif  Çetin, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti  Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, belediye başkanları, Kıbrıs gazileri,  askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. Bakan Soylu ile Orgeneral Çetin, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Akçaabat’a doğalgaz müjdesi
Aksa Karadeniz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından Akçaabat ilçe geneline yapılacak olan doğalgaz projesi görüşüldü.  Bu kapsamda şirket müdürü Mehmet Salih Ayaydın ve yatırım şefi Hasan Koç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ettiler. Yetkililer ziyaret kapsamında, Akçaabat için hazırlanan 2018 yılı doğalgaz yatırım planı hakkında Başkan Türkmen’e proje sunarak bilgi verdi. Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıda projeyi inceleyen Başkan Türkmen, Aksa Karadeniz Dağıtım A.Ş tarafından şehir içinde devam eden doğalgaz çalışmamalarının bir an önce tamamlanmasını ve akabinde şehrin diğer kısımlardaki doğalgaz çalışmalarının da başlamasını istedi.

Başkan sürpriz ziyaret
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin dün ağır misafiri vardı. İlçenin Atatürk Ortaokulu’nda okuyan oğlu Kadir Çebi, arkadaşları ile babasına sürpriz yapıp makamında ziyaret ettiler. Çebi’de oğlunun sürprizinden mutlu olup, oğlu Kadir ve arkadaşlarına derslerine çok çalışmaları gerektiği konusunda nasihatlerde bulundu. Başkan Çebi, “Derslerinize iyi çalışın. Okuyup diploma sahibi olun, güzel yerlere gelin. Ülkemizin sizlere fazlasıyla ihtiyacı var. Hangi mesleği yaparsanız yapın milletimizin hizmetkarı olun” diyerek nasihatlerde bulundu.

İYİ Partili Sağır’a teşekkür
İYİ Parti Kurucusu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Sağır, Sahildeki Gülcemal Projesinin adının Alpaslan Türkeş olarak değiştirilmesi için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne önerge vermiş, mecliste bu önergeyi kabul ederek komisyona göndermişti. Sağır’ın bu davranışı hem vatandaşlar tarafından hem de ülkücü camiadan takdir topladı. Gazetemizi arayan ülkücüler, Sağır’a teşekkürlerini ileterek “Biz Sayın Ali Sağır’ın ülkücülüğünden hiçbir zaman şüphe duymayız. Her ne kadar parti değiştirmiş olsa bile. Sayın Sağır, rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e vefasını, saygısını ve sevgisini bir kez daha göstermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.

Forum’da çekiliş var
Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'un Volvo S60 T3'ü 17 Mart 2018 Cumartesi günü yapılacak çekiliş sonucu sahibini bulacak. Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleştirilecek heyecanlı etkinlik sonrası, ünlü şarkıcı Simge Sağın sahne alacak. Saat 16.00'da gerçekleştirilecek eğlenceli konsere katılmak ve Volvo S60 T3 heyecanını yaşamak üzere herkes Forum Trabzon'a davetli. Forum Trabzon'dan yapılan her 100 TL'lik alışverişin bir hak kazandırdığı kampanya, 18 Aralık 2017'de başladı ve 11 Mart 2018'de sona erdi. Kampanya süresince, toplamda 100 TL'lik fiş veya faturaları ile danışma masasına veya kampanya masasına başvuran tüm Forum Trabzon ziyaretçileri, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi aldı. Kampanya boyunca toplam 331.500 çekiliş kuponu verildi.

Editör: Haber Merkezi