Soylu Ak gençlik için geliyor
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Kongresi bugün saat 16.00’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla yapılacak. Beşirli Tenis Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongre aynı zamanda salonun da bir nevi açılışı olacak. Trabzon’a yeni kazandırılan yatırımlardan biri olan Çok Amaçlı Spor Salonu da böylece ilk etkinliğine ev sahipliği yapmış olacak.

TTB'den TTSO'ya tebrik ziyareti
Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ile Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, yeniden başkan seçilen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren ile Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti. TTB Meclis Başkanı Arslantürk ile Yönetim Kurulu Başkanı Ergan, TTSO Meclis Başkanı Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu ile bir araya gelerek, yeni dönemde başarı diledi. Görüşmede, TTB ile TTSO'nun iş ve güç birliği içinde olacakları belirtildi.

Birinci’den sert sözler
Trabzon’da MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Muhammet Erkan’ın MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci hakkında söylediği sözler tartışmaya neden oldu. Erkan’ın, ‘Devlet Bahçeli nefreti bu ülkenin yararınadır’ sözlerine MHP İl Başkanı Nihat Birinci’den sert cevap geldi. Birinci, “Geçmişte partimizde görev yapan bir ipçi, bugün basın üzerinden liderimize söz söylemeye kalkmıştır. Partimizde görev yaptığı dönemlerde, liderimize gidip kendileri ile akrabalık bağı kurmaya çalışıp içinde bulunduğu yönetimi şikayet eden, İl başkanlığını isteyen bu omurga fukarası ipçi, makamdan istediğini alamayınca MHP düşmanı kesilmiştir. Buradan kendisini uyarıyorum, senin bilgin, adamlığın, kilon ve mayan liderimize söz söylemeye yetmez. haddini bil” dedi. Erkan ise Birinci’nin sözlerine uzun bir açıklama ile cevap verdi.

Saadet işi sıkı tutuyor
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt ile Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan beraberindeki partililer ile birlikte Meydan mevkiinde İpekyolu Sanayi Sitesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kurt ve Özcan, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ellerindeki karanfillerle vatandaşların Miraç Kandilini kutladı. Yapılan ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan SP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan, “Artık mahalle ziyaretlerinde şunu gözlemliyorum ki insanımız siyasetin şahsi çıkarlar için yapıldığı anlayıştan yani Machiavelli siyasetinden usanmış, kucaklayıcı, bilimsel, kardeşlik hukukunu önde tutan İbn-i Haldun siyasetini özlemiştir. Tüm siyasiler olarak toplumun bu isteğine cevap verme zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Bu bağlamda Milli Görüş hareketi insanımızın menfaatlerini savunan prensiplerinden taviz vermeden sorunları çözme yoluna devam edecektir” dedi.

Hasan Tüncel’e tebrikler
Trabzon’un haber sitelerinden biri olan 61 Saat’in genç ve dinamik bir o kadar da yakışıklı çalışanı Hasan Tüncel, hayatını Ceren Odabaş ile birleştirdi. Önceki gün nikahları kıyılan gençlerin düğünleri ise 27 Nisan’da yapılacak. Genç çiftimizi sonnokta ailesi olarak tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu sonsuz mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi