Altuntaş Bakan Soylu ile görüştü
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, yaklaşan oda seçimleri öncesinde Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulunarak şoför esnafının sorunlarını ilgili makamlara aktardı. Altuntaş, Türk siyasi hayatında özellikle terörle mücadelede hainlerin tepesine binen, onlara göz açtırmayan Trabzon'un yiğit evladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gibi isimlere Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu belirten Altuntaş, “Sağ olsun sayın bakanımız yoğun gündemine rağmen bizleri kabul ederek şehrimiz ile ilgili fikirlerimizi çalışmalarımızı ve esnafımızın taleplerini kendisine iletme imkanını bizlere sağladı. Tabii ki bizler ona sorun aktarmaya değil güç vermeye geldik çünkü çok onurlu çok kutsal ve çok yoğun bir çalışma içerisinde. Bir tarafta Türkiye'nin meseleleri ile ilgilenirken diğer yandan Trabzon'u da göz ucuyla her an takip ederek memleketini hiç ihmal etmiyor” dedi.

Sağıroğlu sessizliğini koruyor
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ile Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu arasındaki devam ediyor. Milletvekili Pekşen, Başkan Sağıroğlu’na sahip çıkan Yomralı muhtarları eleştiri yağmuruna tuttu. Başkan Sağıroğlu ise Pekşen’in iddiaları karşısında ise şimdilik sessizliğini koruyor. Pekşen’in iddialarını sorduğumuz Başkan Sağıroğlu, kısa bir açıklamada bulunarak “Konu mahkemeye taşınmıştır. Üzerinde fazla konuşmaya gerek yoktur. Son sözü bağımsız yargı söyleyecek. Ondan sonra da herkes neyin ne olduğunu görecek” dedi.

Maçka ve Arsin’de değişim yok
AK Parti Trabzon’da ilçe kongreleri bugün Maçka ve Arsin devam ediyor. Maçka’da mevcut ilçe başkanı Sedat Kongur ile yola devam kararı alındı. Maçka’daki kongre saat 12.00’da yapılacak. Ardından Arsin’deki kongre gerçekleştirilecek. Arsin’deki kongrede saat 17.00’da gerçekleştirilecek. Arsin’de de mevcut başkan Tolga Şengül ile yola devam edilecek. Kongrelere yarın da devam edilecek. Saat 13.00’da önce Köprübaşında olağan kongre gerçekleştirilecek ardından da saat 16.00’da Sürmene’de kongre yapılacak. Kongrelere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılması bekleniyor.

MHP’de üye sayısı artıyor
MHP Ortahisar İlçe Teşkilatı Başkanvekili Murat Terzi, Ortahisar İlçe Teşkilatının kongresinin 24 Eylül’de yapılacağını söyledi. Terzi, “24 Eylül 2017’de gerçekleşecek olan MHP Ortahisar İlçe kongremizin hazırlıkları tamamlanmıştır. MHP Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak ortak adayımız Murat Gedikli’nin olduğunu ve bu görevi genç ve dinamik ekibi ile beraber layıkıyla gerçekleştireceğini biliyor ve kendisini destekliyoruz. Seçimin şölen havasında gerçekleşmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizi buradan ifade etmek isterim. Ortahisar seçim kurulu onaylı delege listesi 17 – 19 Eylül tarihleri arasında MHP Trabzon İl Binamızda askıda kalacaktır. Görmek isteyen arkadaşlar, Ortahisar Seçim Kurulundan değil, partimizdeki ilan panosundan delege listemizi görebilirler. Bu arada Kasım seçimlerinden bugüne kadar MHP Türkiye genelinde 210.000 yeni üye kaydı oluşturmuştur. Bu bağlamda Trabzon genelinde yaklaşık olarak 3000 civarında yeni üye yapılmıştır. Ayrıca 200 civarında da yeni yönetimin değerlendireceği üyelik talebi vardır. MHP Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak, yapılacak olan kongremizde Ortahisar İlçe başkanlığına adaylığını açıklamış olan Murat Gedikli kardeşimize başarılar diliyor, onun ilçe başkanlığında başarılı olacağına inanıyoruz. Bundan sonra davamıza MHP Ortahisar teşkilatımıza seçilecek olan yeni yönetim ile beraber hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi