Ömer Usta her yerde 
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, kentte bulunan taksi, dolmuş, minibüs ve otobüs duraklarını ziyaret etmeye devam ediyor. Usta, yönetim kurulu üyeleri ile dün Yıldız Taksi Batpazarı ile Bahçecik Cezaevi Dolmuş Duraklarını ziyaret etti. Durak başkanları ve üyelerle bir süre sohbet eden Usta, yapacağı projelerden bahsetti. Usta, “Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Projelerimizde ki en büyük destekçimiz şoför esnafımız ve şoför arkadaşlarımızdır. Biz odamızın itibarını nasıl yukarılara taşırız bunun hesabını yapıyoruz. Burası bizim evimiz, evimizden fazla vakti burada geçiriyoruz. Kurumlarla birlikte irtibat halinde olarak odamızı zirveye taşıyacağız” dedi. Usta’ya ziyaretlerinde yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

CHP’den şehitlerimize vefa
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Kadın Kolları 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle şehitliğe giderek şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktılar. Şehitlerimize dualar okunduktan sonra açıklama yapan CHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Hava Olcayto, “Bu vatanı bize yurt yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi minnet borcumuz var. Bu topraklarda huzurlu yaşıyorsak burada yatan vatan evlatlarına borçluyuz. Kurtuluş Savaşı’nda ülkemizi emperyalistlerden kurtaran kahramanlarımızın aziz hatıralarına sahip çıkacağız” dedi.

Ahmet Taşan daire başkanı
AK Parti Trabzon Gençlik Kollarının kurucuları arasında yer alan, bir dönemde gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunan ancak asıl mesleği öğretmenlik olan hemşerimiz Ahmet Taşan, YURTKUR bünyesinde de müdürlük görevlerinde bulunmuştu. Büyükşehir Belediyesi’nde Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı görevindeyken Ankara İŞKUR İl Müdürlüğü’ne atanan Taşan, şimdi de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Uluslararası İş Gücü Daire Başkanı olarak atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

TTSO’da kılıçlar çekildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 Nisan’da kongresi var. Kongrede şuanda gündem başkanlık seçimlerinden çok meslek komitelerinin seçimi. Meslek komitelerinden meclis üyesi olmayı düşünenler kılıçları çekti bile. İşlerini ikinci plana atan komite üye adayları sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kendi komite gruplarından üyeleri iş yerlerinde ziyaret ederek, 2 saate yakın toplantı gerçekleştiriyorlar. Toplantılarda yapacakları projeleri ve başkanlık seçimlerini konuşuyorlar. TTSO’da meclis ve yönetim kurulu başkanlığı şu anda ikinci plana atılmış durumda, öncelik komite seçimleri.

2018’de elektrik kesintisi
Trabzon’da dün saat 15.30 sıralarında bir çok mahallede aynı anda elektrik kesintisi yaşandı. Ortahisar İlçe Merkezinde Meydan Bölgesi, Yavuz Selim Bulvarı boyunca, Yenimahalle, Fatih Mahallesi gibi merkezi noktalarda aynı anda elektrik kesintisi yaşandı. Yaklaşık yarım saat süren elektrik kesintisi sonrasında, yeniden elektrik verildi. Ancak bu sırada ilk denemenin başarısız olduğu görüldü. İlk elektrikler verildikten 1 dakika sonra elektrik kesintisi yeniden yaşanırken 5 dakikalık bir aradan sonra elektrikler yeniden verildi. Gazetemizi arayan bazı vatandaşlar, “Yıl 2018 olmuş halen daha elektrik kesintisi yaşanıyor” dediler. 

Editör: Haber Merkezi