AK Parti’nin gözü Trabzon’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değişim çağrılarının ardından AK Parti Genel Merkezi de harekete geçti. Bu noktada partinin en önemli isimlerinden biri olan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bugün Trabzon’da olacak. Saat 09.30’da kahvaltı programı ile basın mensupları ve teşkilatlar ile buluşacak olan Kaya, belediye başkanları ile de bir toplantı gerçekleştirecek. Kaya’nın ayrıca AK Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etmesi bekleniyor. Değişim söylemlerinin ayyuka çıktığı bir zaman diliminde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın Trabzon ziyareti merakla izlenecektir.

Helal olsun Ortahisar’a!
Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin dün açılışını gerçekleştirdiği Ekopark, gerçekten görülmesi gereken bir yer. Ekopark’ın açılış töreninde renkli görüntüler de ortaya çıktı. Ekopark’ın açılışının en ilginç yanı ise mehteran gösterileri oldu. Trabzon Büyükşehir Belediye mehteran takımı Ekopark açılışında yoktu onun yerine mehter marşları banttan çaldı. Yine bazı aksaklıklarda olmadı değil. Organizasyon firmasının bazı eksiklikleri katılımcıları çileden çıkarsa da parkın güzelliği, “Helal olsun Ortahisar’a” dedirtti.

Koray Aydın açıklıyor
MHP’nin en önemli isimlerinden biri olan, Trabzon eski Milletvekili, Bayındırlık Bakanlığı gibi bir görevde bulunmuş Koray Aydın bundan sonra izleyeceği yol haritasını düzenleyeceği bir basın toplantısı ile açıklayacak. Her defasında, “Bizim yerimiz doğduğumuz, gözlerimizi açtığımız Milliyetçi Hareket Partisi’dir” diyen Aydın siyasi kulislerin günlerdir tartıştığı “Kurulacak olan yeni partiye katılacak mı?” sorusuna bizzat cevap verecek. Aydın, 22 Ağustos Salı günü Ankara Swiss Otel'de saat 10.00'da düzenleyeceği basın toplantısı ile siyasi yol haritasını kamuoyu ile paylaşacak.

Türkiye Eren’e kilitlendi
Maçka’da PKK’lılarca şehit edilen kahraman evladımız Eren Bülbül, Türkiye’nin gündemindeki yerini koruyor. Ortahisar Belediyesi’nin Türk Yıldızları’nı Trabzon’a getirtmesi ve uçuşu Eren’e atfetmeleri büyük bir onurdu. Trabzon Vosvos kulübe üyeleri de dün araçlarıyla şehir turu atarken, Türk bayrakları ile donattıkları araçları ile “İyikiVarsınEren” dedi. Öte yandan bir güzel hareket de Samsunspor taraftarlarından geldi. Dün 12 otobüs dolusu Samsunsporlu şehidimiz Eren'in kabrini ziyaret etmek ve Trabzon'un acısını paylaşmak üzere Trabzon'a geldi. Samsun’da yaşayan Trabzonlu Gazeteci-Yazar Harun Çelik de bu anı, “Samsunspor taraftarlarına yürekten alkış. Biz Trabzonsporlular da bunu unutmayız” mesajıyla kutladı.

Araklı ÇAYKUR işçi alacak
Trabzon Çalışma ve İş Kurumu, Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürlüğü’ne bağlı Araklı Çay Fabrikası’na engelli ve eski hükümlü işçi alınacağını açıkladı. Trabzon Çalışma ve İş Kurumu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürlüğü’ne bağlı Araklı Çay Fabrikas’ında geçici süreli istihdam edilmek üzere 11 engelli ve 8 eski hükümlü olmak toplamda 19 işçi alınacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi