Yomra’da Erdoğan teyakkuzu
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur ortaklaşa düzenledikleri toplantı ile mahalle başkanları ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Adanur,  25 Mart’ta gerçekleştirilecek olan il kongresi nedeniyle Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a coşkulu bir karşılama yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Belediye Başkanı Sağıroğlu ise, il kongresine büyük katılımın sağlanması için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirterek, “Hiçbir sıkıntımız yok. Gerekli çalışmaları iş birliği ile el ele vererek vatandaşımızı Cumhurbaşkanımız ile birlikte buluşturacağız. Yomra olarak her zamanki gibi farkımızı gösterip, reisimizi coşkulu bir şekilde karşılayacağız” diye konuştu.

Başkan Üstün’e sürpriz ziyaret
‘21 Mart Down Sendromlular Günü’ dolayısıyla Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaret anısına özel hazırlanan yazı tahtası ve çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Üstün “Onlar bizim evlatlarımız. Onların hayatlarını kolaylaştırma çabasındayız. Her daim olduğu gibi el ele gönül gönüle çocuklarımıza hizmete devam edeceğiz” dedi.

Usta'dan Arsin’e tam destek
Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ilk ilçe ziyaretini Arsin Şoförler Odası'na yaptı. Ziyarette Usta, Arsin Şoförler Odası Başkanı Murt Ateşoğlu’na tam destek verdi. Usta, “Değişimin ilk adımını sizlerle atıyoruz. Arsin Şoförler odasının bu güne kadarki planlı ve gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Birçok yenilik Arsin’den diğer odalarımıza sizlerin sayesinde kazandırıldı. Başkan Murt Ateşoğlu'nun gibi gayretli başkanlarımızla bu şehre ve insanımıza hizmet edeceğiz. Biz kendisinden memnunuz. Omuz omuza odamızın gücüne güç katarak şoför esnafımızın hakkını koruyacağız. Hizmet kalitesini bu gün burada da masaya yatırdık. Yeni güzel projeler üzerinde çalıştık. Biz halkımız için yapacakları çalışmalarda yanlarında olup bundan sonra da tüm destegi vereceğiz” dedi. Arsin Şoförler Odası Başkanı Ateşoğlu da Başkan Usta’ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Emekli askerlerden şehitlerimize vefa
Trabzon Emekli Astsubay Derneği İl Başkanlığı üyeleri, şehitler haftası nedeniyle Sülüklü Mezarlığı’nda şehitliği ziyaret ederek şehitleri saygı ve minnetle andılar. Şehitlikte, Kuran’ı Kerim okuyup dua ettiler. Trabzon Emekli Astsubay Derneği İl Başkanı Erdoğan Usta, yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunarak “Sülüklü’de şehitliği ziyaret ederek şehitlerimize saygı ve minnet duyguları gösterdik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Bal’dan Sağır’a tepki
MHP Trabzon İl Başkanı Yardımcısı Orhan Bal, MHP’den istifa ederek İYİ Parti’nin saflarına katılan Ali Sağır’ın Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başbuğ Alparslan Türkeş’in isminin Gülcemal Projesi'ne verilmesini önermesine tepki gösterdi. Sağır’ın mecliste verdiği beyanı kabul etmediklerini söyleyen Bal, “MHP Trabzon İl Başkanımız Nihat Birinci’nin zaten böyle bir çalışması vardı. Başkanımız Birinci, bunun çalışmasını Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Şalpazarı Belediye Başkanımız Refik Kurukız ve diğer meclis üyelerimizle yapmıştır. Başbuğumuzun isminin şehrimizde en anlamlı yere verilmesi gerektiği yönünde bir çalışma yapıp sonra bu çalışma meclise getirilecektir. Bu yüzden birilerinin partimizin çalışmalarına sahip çıkması yanlıştır. Partimizin kuruculuğunu yapan ancak daha sonra partiden ihraç edilenlerin böyle bir hakkı yoktur” dedi.

Editör: Haber Merkezi