Köseoğlu alkışı hak ediyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, pek çok kişinin yapamadığını yapıyor. Milletvekili listesinde olmamasına rağmen sanki ilk sıradaymış gibi harıl harıl çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Van ve Adana mitinglerine katılan Köseoğlu, bir gün içerisinde Trabzon’dan İstanbul, Van, Adana, İstanbul ve Trabzon’a baş döndüren bir yolculuğa imza atmıştı. Dün gazetemizi ziyaret eden Köseoğlu oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Trabzon’un her bir noktasına imza attık diyen Köseoğlu, “24 Haziran seçimleri tarihi dönüm noktasıdır. Kişisel kırgınlıkları, küçük hesapları herkes bir kenara bırakıp AK Parti listelerine sahip çıkılması elzemdir. Yapılacak en küçük bir yanlış Türkiye’yi dönülmez uçurumların kenarına getirebilir. Mazlumları umudu, Türkiye sevdalısı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü meclis desteğini sağlamak sen, ben değil tüm AK Partililerin amacı olmalıdır” dedi.

Balta gece gündüz çalışıyor
AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Milletvekili Balta, AK Parti’nin kurulduğu günden beri her daim ekip ruhu ile çalışmalarını sürdürmüştür. Balta’nın en önemli özelliklerinden bir tanesi de yola çıktığı dava arkadaşlarını asla yarı yolda bırakmaz; ekibini kollar, korur ve sahip çıkar. Sonuna kadar devam eder ve kadirşinastır. Birlik beraberlik içerisinde hareket ederek huzurlu bir ortamın oluşması için en küçük detaylarına varıncaya kadar müthiş bir sabırla, sevgiyle çalışır. Milletvekili Balta’nın bu tutum ve davranışı da partililer tarafından takdirle karşılanıyor. Öte yandan Milletvekili Balta, beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyarak Trabzon siyasetine damga vurdu.

Çebi sporcuları unutmuyor
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Trabzon altıncı sıra Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, çalışmalardan bulduğu her fırsatta Trabzon amatör sporları ile ilgili organizasyonlara katılıyor. Çebi daha sonra Hamamizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde Amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi. 100’ü aşkın spor kulübünün katıldığı ve 40 bin adet spor malzemesi dağıtım organizasyonda konuşma yapan Çebi “Ahlaklı, Eğitimli ve başarılı sporcular yetiştirmek bizim en büyük görevimiz. Bir insan yetenekleri ile dünya şampiyonu olabilir ancak iyi bir ahlak ve eğitim ile de efsane olur. Siz değerli antrenörlerimizden efsane olacak sporcular yetiştirmenizi arzu ediyoruz” dedi.

Solak ve Aydın
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul’daki seçim çalışmalarında özellikle 2 isim her an yanı başında. Birisi AK Parti Gümüşhane eski Milletvekili Kemalettin Aydın diğeri ise TTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak. Her anında Soylu’nun yanında olan ikili, adeta İstanbul’u mesken tuttu. Solak yaptığı paylaşımda ise, “Vatandaş, domates alırken bile bir kaç tezgah geziyor, sağlam mı, çürük mü, nerede yetişmiştir diye inceliyor ama sonuçta bildiği ve güvendiği yerden alıyor” mesajını verdi.

KKTC Konsolosluğu açıldı
Trabzon Emekli Astsubaylar Derneği İl Başkanı Erdoğan Usta ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon’da açılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Konsolosluğu’nu ziyaret ettiler.  KKTC Konsolosu Zaliha Erdem ve eşi Adem Erdem ile istişarelerde bulunan Başkan Usta, kendilerine hayırlı olsun dileklerini ileterek “Trabzon’umuza hoş geldiniz” dedi. Konsolos Erdem de ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi