Akşener Trabzon’da
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Trabzon’da. Akşener’in Trabzon’daki programı da netleşti. Partililer, Akşener’i 12.30’da Trabzon Havalimanı’nda karşılayacak. Akşener, partinin açılışının öncesinde Atatürk Alanı’nda miting yapacağı öğrenildi. AK Parti İl Başkanlığının önüne kurulması düşünülen platformla birlikte vatandaşa seslenecek olan Akşener daha sonra partisinin il başkanlığı hizmet binasını açacak. Akşener son olarak Trabzon’da 2 ayrı düğün törenine katıldıktan sonra saat 20.45’te Ankara’ya dönecek. Akşener’in Trabzon programına Koray Aydın başta olmak üzere partinin genel başkan yardımcılarının katılması bekleniyor.

Sevinç’in Cuma mesajı
Trabzon Belediyesi’nin eski başkan yardımcısı Osman Necip Sevinç, sosyal medya hesabından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Sevinç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu eleştirdi. Sevinç, “Son yıllarda duyduğunuz en kuyruklu yalan nedir diye sorsam, sanırım hepiniz "en yaşanılır kent Trabzon" ve "en sevilen belediye başkanı OFG" yalanlarını dersiniz. Acaba nefret ile sevgi sözcükleri TDK tarafından eş anlamlı hale getirildi de haberimiz mi yok? Pazar günü Cumhurbaşkanımız gelecek ve Türkiye’mizdeki son 4 yılın en başarısız ve en nefret edilen, halkı ile kavgalı belediye başkanı OFG o salonda sahte gülücükler ile salına salına gezinecek. Yanında da yandaşı iki milletvekili. Ki bunlar Trabzon’un en büyük sorununun bu başkan olduğunu bilmelerine rağmen halkın sevgisine mazhar olmuş Süleyman Soylu beyin karşısına geçip, yakın ekibi ile Trabzon da şaibeleri ile ünlü belediye başkanının yanında yer almış, Sayın Cumhurbaşkanımızı yanıltmışlardır. Yalancı, yüreğine gerçek sevgi uğramamış insanlar dışında ki Müslüman kardeşlerimin Cuma'sı mübarek olsun” dedi.

Yılmaz neden istifa etti?
Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nden Trabzon İl Sağlık Müdürü olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’ın istifa ettiği öğrenildi. 5 ay görevde kalan Yılmaz’ın neden istifa ettiği belli olmazken konuyla ile ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Öte yandan Yılmaz'ın kimileri kendi isteğiyle istifa ettiğini kimileriyse istifa ettirildiğini iddia ediyor. Yılmaz, istifasıyla ilgili sessizliğini koruyor. Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde neden istifa ettiğiyle ilgili açıklama yapması bekleniyor. Öte yandan kısa süre içerisinde yaptığı çalışmalar ile bütün sağlık camiasının takdirini toplayan Prof. Dr. Yılmaz'ın bu ani istifası kamuoyu tarafından üzüntüyle karşılandı.

Çebi adaylık için kolları sıvadı
Araklı’nın tanınan isimlerinden ve 2014 yerel seçimlerinden Araklı Belediyesi Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Ömer Çebi, önümüzdeki dönemki yerel seçimler için yeniden aday adayı olacağını söyledi. Çebi, aday adaylığı için çalışmalarına şimdiden başladı. Araklı’nın önemli işadamları ile dirsek temaslarını sürdüren Çebi, AK Parti Trabzon İl Teşkilatının duayen isimleri ile de görüşmelerini sürdürüyor. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile görüştüğünü kaydeden Çebi, “Sayın Revi ile görüşüyorum. Araklı için hayırlısı olsun. İlçemiz için en iyisini yapmak için aday oluyoruz. Araklımız için en güzel projelerimiz ile geliyoruz. Adaylık noktasında İstanbul’daki işadamlarımız ile de görüşeceğim. Görüşme fırsatı bulabilirsem İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile de görüşmeye çalışacağım. Araklı’ya hizmet için en iyisini yapmaya hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi