Gümrükçüoğlu toplantı düzenliyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yarın ses getirecek bir basın toplantısı düzenlemeye hazırlanıyor. Aldığımız bilgilere göre Gümrükçüoğlu basın toplantısında dile getireceği konularla ilgili tek tek bilgi topluyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı ve hazırladığı tüm projeleri anlatacak olan Gümrükçüoğlu’nun, basın toplantısını iki bölüm halinde gerçekleştireceği söyleniyor. Birinci bölümde gazetecilerle şehir turu atarak hizmetleri yerinde bizatihi anlatacak. Başkanın Katlı otopark, Karagöz Meydanı, Öğretmen evi inşaatı, kentsel dönüşümler, Botanik Parkı, Gülcemal ve benzeri projeleri üstü açık otobüsle gazetecilere gezdirileceği öğrenildi. Gümrükçüoğlu’nun 61 Projesi arasında yer alan Kanuni Bulvarında da bir gezinti planlandığı öğrenildi. Basın toplantısının ikinci bölümünde ise EYOF Olimpiyat Parkı'nda gazetecilerin sorularını cevaplandıracak olan Gümrükçüoğlu’nun basın toplantısı şimdiden merak ediliyor.

Koray Aydın’ın acı günü
İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın halasını kaybetmenin acısını yaşıyor. Koray Aydın’ın halası Ayşe Aydın vefat etti. Halasının acı haberini alır almaz dün Trabzon'a gelen Koray Aydın'ı havalimanında İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, İYİ Parti kurucuları Ali Sağır, Şükrü Kuleyin, Hüseyin Örs ve partililer karşıladı. Merhum Ayşe Aydın'ın cenazesi, Yomra'nın Özdil Mahallesi merkez camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi. Biz de sonnokta gazetesi olarak merhume Ayşe Aydın'a Allah'tan rahmet, Koray Aydın ve tüm Aydın ailesine sabırlar dileriz.

Saka Ankara’ya çağrıldı
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye’deki tüm il başkanları acil olarak Ankara’ya çağrıldı. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka da dün akşam Ankara’ya hareket etti. Toplantının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlığında Ankara’da bir otelde gerçekleştirileceği öğrenildi. Toplantıda il başkanları ile istişare yapılacak ardından da seçim için yol haritası belirlenecek. Toplantının ardından il başkanlarının TBMM’deki toplantıya katılacakları öğrenildi.

DKİB’te yarış kızışıyor
Trabzon'da 26 Nisan’da yapılacak Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği başkanlık seçimi yarışı kızışıyor. Başkan adaylığını açıklayan iş adamı Veysel Beyazlı, üyelerden destek istedi. Açıklamalarda bulunan Beyazlı, “Daha yaşanabilir bir bölge olmak adına göç veren değil göç alan bir bölge olmak adına ihracatçılar birliğinin öneminin farkındayız. Bu güne kadar  birliğin desteğini yanında hissetmiş olan ihracatçı firmalarımız  var ise lütfen bize oy vermesin. Eski yönetim şekilleri ve icraaatları ile ticaret hayatlarına devam etsinler. Aksi durum söz konusu ise büyük küçük ayırt etmeksizin tüm ihracatçı firmalarımızın oylarına talibiz” dedi.

Eroğlu AK Parti’den aday adayı
AK Parti’de ayrılmaz ikili diye tabir edilen kesimler vardır. Bunlardan biri de Ortahisar İlçe eski başkan yardımcıları Veli Eroğlu ile Cevat Kara. Partinin yükünü sırtladılar. Emek verdiler. İşlerini de ortak yapıyorlar. Ayrılmaz ikiliden Veli Eroğlu da Cevat Kara da şu anda partide aktif görevde değiller. Sadece gönül bağları var. Cevat Kara, geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na meclis üyesi seçildi. Eroğlu ise ekibi ile çalışmalarını sürdürüp milletvekilliği aday adaylığı için müracaat edecek.

Editör: Haber Merkezi