Erdoğan Trabzon’u kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'un Kurtuluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’un kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Yücel Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na tebrik telgrafı gönderdi.

Soylu’nun kurtuluş mesajı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşu dolayısıyla yayınladığı mesajda, “

Atalarımızın bundan tam yüzyıl önce gösterdiği onurlu duruş, kararlılık ve mücadele azmi, bugün de gerek Afrin’de, gerekse terörün bulunduğu heryerde zulme karşı verdiğimiz mücadelede bizlere ışık tutmaktadır. Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşu uğrunda şehit düşen, gazi olan, o mücadelede emek veren bütün geçmiş büyüklerimizi rahmet ve şükranla anıyor, bu kutlu direnişin 100.Yıldönümünü tebrik ediyorum” dedi.

Cora takdir ediliyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Ankara’da hemşerilerine evinin, işinin, meclisin kapılarını sonuna kadar açıyor. Cora, vatandaşların sıkıntılarını, sorunlarını çözmek için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapıyor. Cora’nın bu tutumu vatandaşların memnuniyetini kazanarak “İyi ki Salih Cora gibi bir milletvekilimiz var” diyerek Cora’ya teşekkürlerini iletiyorlar.

Sağlık Müdürü’nün acı günü
Trabzon Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’ın amcası Abidin Yılmaz (97) çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak önceki gece hayatını kaybetti. Amca Abidin Yılmaz dün ikindi vakti Maçka Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yukarıköy’deki Aile Kabristanlığında sevenlerinin gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. Sonnokta ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet başta Sağlık Müdürü Mustafa Yılmaz olmak üzere tüm Yılmaz ailesine başsağlığı dileriz.

Yurtsever’in Acısı
Trabzon’un şoför esnaflarından Taşkın Yurtsever’in abisi Coşkun Yurtsever hayatını kaybetti. Yurtsever, dün öğle namazından sonra İskenderpaşa Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Yurtsever ailesini acı gününde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Tayyar Demir ile şoför esnafı ve ailesi yalnız bırakmadı.

İlik sıkı çalışıyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkan adayı Davut İlik, Trabzon Lokantacılar Odası efsane başkanı Kemal Kadakal’ı iş yerinde ziyaret etti. Lokantacılar Odası'nda 20 yılın üstünde aralıksız başkanlık yapan Kadakal’ı Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve Yıldızlı Mahalle Muhtarı Ufuk Can ile ziyaret eden İlik, yaklaşan TESOB seçimleri öncesinde fikir alışverişinde bulundu.

Sarıalioğlu güven tazeledi
Arsin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nda genel kurul dün gerçekleştirildi. Arsin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi binasında gerçekleşen ve 265 kişiyle çoğunluk sağlanan genel kurul seçiminde mevcut Başkan Ali Sarıalioğlu tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.  Sarıalioğlu yaptığı konuşmada, katılımdan ötürü üyelere teşekkür ederek “İlçemiz adına her şeyin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi