Trabzonspor iyi kötü bir ivme kazanmışken bu takımı ölümcül endişelerle karşı karşıya bırakamazsınız...

Trabzonspor’un yazgısını kara yazgıya döndüremezsiniz...

Aldatılmayı, kandırılmayı kulübün asli sahipleri olan taraftarların düşüncelerine sokamazsınız...

Sizin de hakkınızı yememek lazımdır. Muharrem Usta yönetimin erozyonunu kaldırmaya geldiniz. Bir nebzede başarılı oldunuz. Lakin bir anda böyle bir hamleye hakkınız yoktu.

Daha dün gibiydi unutamazsınız...

Unutmaya dahi hakkınız yoktur.

Trabzonspor’un düştüğü buhranları bilerek görev kabul ettiniz. İçinizden sadece iki üç yönetici fedakarlık yapıp kulübe maddi kaynak yaratırken çoğunuz protokolde maç izlemenin, genç yaşta forma verilenleri gençleri izlemenin hazzı içerisindeydiler... Mimar siz değildiniz, kariyerini az bir ücretle ortaya atan Ünal Karaman’dı. Onun riski vardı. Lakin sizlerde risk yoktu.

Unutamazsınız unutmaya da hakkınız yoktur.

NEYDİ ACELENİZ
Hanginiz karar vermiştir nasıl vermiştir.

Oy birliği ile alınmamış olduğunu taraftar münevver dahi bilirken hiç mi zamanınız yoktu? Ünal Karaman’ın eksikliği yoktur demiyor kamuoyu. Hiç mi hakkı yoktu. Zamana göre değer yargılarınızdan hiç mi pay sahibi değildi?

BÖYLE BİR ZAMANDA
Hangi takım yönetimi kendi takımı için böyle bir kararın oluşması için zemin hazırlar sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu? Trabzonspor’un gerçeklerini ne ile karşılaştırıyorsun? Başkanlar ve de yönetimler ismi üzerinde kriz çözmekle yönetmekle yükümlüdürler. Mademki bir olay vardır kendi içinizde çözemiyorsanız önce kendinizi sorgulamanız arz etmez mi? Onu da başaramadınızsa devre olmuş mevsim kış onu da mı kavrayamadınız!

ÜNAL KARAMAN’IN HATALARI VARSA…
Başkansınız, yönetiminizle önce bir toplantı yaparsınız varsa yönetiminde çatlak sesler.

Konuşursun, Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda bir görüş ortaya atarsınız. Sonunda doğru zamanda doğru noktada Ünal hocayla bir araya gelir nazik bir şekilde de anlatırsınız. Siz nazik kibar bir başkanken Trabzonspor kamuoyunu ikna edemez bir halde neden kamuoyunun önüne attınız. Neyi hesapladınız. Ünal Karaman ile yollarımızı ayırdık kendilerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz demeniz yetecek mi?

İSTİFA İSE TÜM YÖNETİME İSTİFA FARZ OLMUŞTUR...
Unuttuğunuz bir şey vardır ki...

Trabzonspor’dan bir parça koptuğunda dünyanın bir ucundaki taraftarlardan da bir parça kopmuştur.

Şimdi sormanın zamanıdır bu söylemlerin ışığında sayın başkan Trabzonspor’u kim yönetiyor? Trabzonspor’daki huzuru mutluluğu sizler yönetim olarak inşa edecekken anlaşılmıştır ki eski bir yönetici olarak söylüyorum; Trabzonspor için yeni yapılanma sürecinde zaman zaman çok önemlidir derken, yazarken, çizerken demek ki sizler zamana kolunuzdaki saate göre birde üslüne üstlük kendi yaşam şeklinizi güzelleştirmek için bakmışsınız.

NE YAPACAKTI ÜNAL HOCA
Aldığınız çoğu futbolcuları ona sormadan görüşüne baş vurmadan alırken sinesine attı neden çünkü Trabzonsporluydu. Bakın Fatih Terim’in haberi olmadan kulüpten içeriye kuş giriyor mu? O gün Ünal hoca istifa etmemişse... Trabzonsporluydu yapılacak daha çok şey vardı diyedir.

Bakın fikstürde Trabzonspor’dan aşağıdaki hocalara neye mal olmuşlar ne almışlar başarıları nedir.

Bir önceki Rıza Çalımbay’a ne vermişiz giderken de ne kadar tazminat ödemişsiniz...

Bizlerde zaman zaman hocayı eleştirmiş şöyle olsaydı böyle olsaydı demişizdir.

Bu başka bir şey lakin daha bıyığı çıkmayan gençleri üstelikte yönetimine karşı oynatarak şans vererek hem Trabzonspor’a kazandırmak hem de Türk futbolunda yeni bir yolu tüm takımlara göstermek başka bir şeydir. Ne yazık ki burayı anlayamadınız kendi elinizdeki baltayı Trabzonspor’a vurdunuz...

TRABZONSPOR’UNDA BİR GERÇEĞİ VARDIR
Ünal hoca üzerinden Trabzonspor’un gerçeklerine vücut çalımı atamazsınız.

Önemli olanda Trabzonspor’un yönetiminde kalmak değildir.

Sizler unutursunuz, Trabzonspor tarihi unutmaz. Bir bakın hangi yönetim neler yapmış iyi veya kötü unutan taraftar var mıdır?

Olmadık zamanda Trabzonspor’un ayarları ile oynadınız ayarları ile oynanan bu kantar en kısa zamanda sizleri de tartacaktır. Umarım bundan Trabzonspor fazla etkilenmez. Söz dün sizdeydi yarın genel kurul delegeleri ve de taraftarlardadır.