Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın teknik direktörlüğünün bitişi sonrası yönetim çokta arayışa girmeden kendi yardımcı hocasına bu görevi verdi. Başta Ünal artık ebedi olarak Trabzonspor sayfasını kapatmıştır demektir.

Niye, derseniz vardır arada mutlaka bir kertik hesabına gelmedi araya burnunu soktu bu defteri kapattırdı. Bidayette ikaz ettik “Kılavuzu Karga olanların hali nice olur diye” nitekim oldu. Şimdi bakın Hüseyin Çimşir konusunda itirazcı değil sadece endişeliyim. Kulüpte yönetim belli beyan Siyasetin yönetiminde gidiyor. Ona da niye? derseniz hepsinin gelecekte ikballeri var o ikballerin yüzü suyu hürmetine siyasete “Eyvallah” demek zorundalar.

Zaten kendilerinin bu yükü kaldıracak halleri yoktu siyasete ihale ettiler, iyi de ettiler. Şimdi de Hüseyin geldi, iyi geldi de, Hüseyin birden bire Trabzonspor gibi bir takımın başına geçti bence yanlış yaptı. Yine de hayırlı olsun diyelim. Bakın bir Şenol Güneş örneğine dikkat edin. Şenol bugün Türkiye’nin en başarılı teknik direktörüdür. Neden, adam hem pedagog, eğitimci hem de te Boluspor’dan beri üçüncü ligden yukarı adım adım geldi. Trabzonspor’un ne kadar eski futbolcusu var da bu kulübe cuup diye teknik direktör olarak mesleğe başladı halleri ve durumları ortada. Siz sayın geriye doğru anlarsınız. E Hüseyin de geldi, hoş geldi bana göre yanlış geldi, ama hadi geldi. Be birader yani, bari yanına bu ilde ikbali yardım etmemiş birkaç tane tecrübeli adamlarımız var onlardan birini Hüseyin’in yanına yardımcı alsa idiniz. Şimdi de Trabzonspor’a Sadedettin SARAN’ın burnu girmeye başladı. Hüseyin yeni, ortaya atılan yardımcılar ondan yeni, acemi diyelim. E kardeşim Trabzonspor deneme tahtası değil ki teşbihte hata olmasın da “Acemi nalbantlar Kürt Eşeğinde öğrenir” gibi Trabzonspor’u deneme tahtası yapacaklar. Ha, bakın Hüseyin’in yanına Bosingwa meselesi bir yabancı tecrübe olarak uyar ama İstanbul’daki iş çevrelerinin burnu abidik gubidik ilişkilerle Trabzonspor’a girmesin bari.

Zaten gazetelere bakın yönetim maşallah Trabzonspor’u Afrika zinkzonk spora çevirdi. Galatasaray’a gülerdik “Gülme komşuna gelir başına” havalesine uğradık. Yani diyeceğim o ki netice –i kelâm Trabzonspor’un şu an ki durumu deneme tahtası değil zirveye tırmanıyorken tecrübeli adamlara muhtaç durumda. Bir yıkılırsa ekiple beraber yönetim dahil hepten yıkılır Hüseyine’e de Trabzonspor’a da yazık olur