Koronavirüs arası sonrası Galatasaray maçı hariç Trabzonspor oynamadan, mücadele etmeden, maç kazanma yoluna girmiş olsa da Denizli maçı çok çok önemliydi.

Lakin insanın aklı almıyor. Kıbrıs savaşı gördüm böyle bir azap görmedim. İyi veya kötü bugünlere kadar geldik.

Bakıyorsun Konya, Başakşehir’i yeniyor. Ama sen Hüseyin hoca 1-0 öndeyken uyuyan aslanı uyandırıyor ve de mağlup oluyorsun. Sanki sergiden karpuz kavun alıyoruz. Neyi düşündün? Neyi kurguladın? Denizlispor’un kuvvetli olan yanını mı gördün? Veya Trabzonspor’da yetersiz bir alan mı gördün? 20 dakika var maçın bitmesine Sosa’yı oyundan alırken neyi amaçladın? Bence sakatlığından sonra bu maçta daha iyi performans içerisinde olan Abdülkadir Ömür’ü neye göre sahadan aldın?

Neyi planladın Hüseyin hoca?

Sahada Denizlispor kadar hücum varyasyonlarında olan Trabzonspor yok muydu?

Allah aşkına bu takımı sen yönetiyorsun yoksa başkaları mı yönetiyor Hüseyin hoca?

Bu tür hamleleri bir yaptın, iki yaptın, üç yaptın...Hiç mi kendini sorgulamadın? 90 dakikalık bir Denizlispor maçı oyun kurgusuna katkın ne Hüseyin hoca? İşte katkın olmayınca böyle oluyor. Tüm sporseverler de görüyor. 5-6 maçlık periyotta Trabzonspor şampiyon olmak için değil de sizinle beraber olmamak için elinden geleni yapmaya çalışan takım görünümünde.

Evet, kimse buralara kadar geleciğimizi ummuyordu. Adı futbol her şey var. Denizli’ye geldik boyumuzun ölçüsünü böyle mi alacaktık?

Maalesef bu maçta oyuna katkı sunduğun hiçbir dakikanı göremedik. Siz yetkisiz yetki kullanmıyorsunuz. Oyuna müdahale etmek oyun kurgusunu oyunun gidişatına göre değiştirmek senin elinde olduğuna göre oyunu okuyacak oyunu şekillendirecek olan da sensin.

Belki de Trabzonspor bu sezonun en ideal kadrosuyla maça başladı. Bence iyi de başladı. Bütün futbolcular kazanma arzusu içerisindeyken ve de bir takım kaptanı hocanın sahada sağ koluyken bölgesinde oyuna katkı sunan Abdülkadir Ömür de daha canlıyken, işte iki yanlış değişiklik Denizli de sezonun en önemli maçında kaybedilen üç puan.

Trabzonspor sezona yeniden yapılanma parolasıyla başlamış olabilir. Anladığım şudur ki siz hala futbolcularınızın yeteneklerinin ne olduğunu oyun periyodu içerisinde kim nedir ne yapar hangi yeteneğe sahiptir hala çözememişsiniz.

Sonuç olarak az da olsa bir umut vardı bu umudu da onu da Denizli’de bıraktık.

Artık bundan sonra kendinizi sorgulamanız o kadar da önemli değil.

Yazık oldu.