Sicili sicimle bağlı dosyalardan şerefsizlik damıtırken kürsüye çıktı Baydemir. Çözüm sürecinin ne iyi bir süreç olduğunu, bunu inkıtaya uğratan hükümetin MHP'nin politikalarıyla Kürt düşmanı bir yöne savrulduğunu söyledi.

Tane tane konuşmasıyla bir etki yaratabileceğini düşünen bu maaşlı ihanet sözcüsü, şehre inen teröristlerin Kürtlerin yatak odalarında cebir ve şiddet kullanarak hazırladıkları bombaları (EYT) sokakların, caddelerin, okul bahçelerinin duvarlarına ölüm kussun diye astıklarını unuttu galiba!.

Belediyelere kayyum atanmışmış da halkın iradesine ipotek konmuşmuş...

Soyadı Baydemir olan bu vekil, belediye araçlarıyla sokaklara gömülen bombalarla şehit olan asker ve vatandaşlardan ise hiç bahis açmadı.

İnsan hakları falan demez mi, şaştım kaldım. Şeytanların insan hakları diye diye kulları sapıklıklara sevk ettiğini biliyordum da onu canlı görebileceğimi hiç düşünmemiştim. Maçkalı Eren'imizi aramızdan alan sizin kutsadığınız örgütünüz değil mi? Eren için yaşam hakkından bir kez dahi bahsetmek aklına düşmezken Barzani'nin tasası niye sardı seni? Sen canlı ırkçısın çünkü!

Bütün etnisiteler devlet olsa dünyadaki devletlerin sayısı 4 bini geçer. Zira ne kadar dil o kadar devlet taraftarısınız. Peki Kürtler devlet kurduğunda içeride kalan Türkmenleri, Keldanileri, Ezidileri, Arapları siz yönettiğinizde onlar da devlet kurma hakkına sahip olabilecek mi! Bu adamlar köyünde çoğunluksa köyünde devletini kurabilecek mi?

Siz Irak bütünü içinde bir bölgede sayıca ekseriyet oluşturmakla bu hakkı elde edebilecek iseniz, onların da hakkıdır köy köy kasaba kasaba devlet kurmak! Ne dersin bay ihanet?

MOSSAD'ın eli ayağı olan Molla Mustafa Barzani'nin altı oğlundan biri olan Mesut Barzani öz topraklarında mahküm olan Filistin için bir kelam edebilmiş mi?

Edemez çünkü onun kuracağı devlet asıl dinlerine hizmet edecek. Yani Arz-ı Mev'ud gerçekleşecek. Yani bir başka deyişle Arz-ı Mes'ud siyoniste nefes borusu olacak.

Sizi TBMM'de adam sıfatıyla konuşturan bu ülke, insana saygı çerçevesinde davranarak bir hata mı yapıyor? Türk halkı siz konuştukça mide krampları geçiriyor. Çok saygısız, değerlere yabancı, yediği ekmeğe karşı nankörsünüz. Sizin gibi insanlar bu memlekette var oldukça bizler ekranlardan size çok daha gül atarız!

Teröre destek olmasaydınız, 500 milyar doları çöpe attırmasaydınız, o ırkçı kafanız insanlık için çalışsaydı bugün Türkiye Avrupa'nın parmakla gösterilen memleketi olurdu.

Siz Türk milleti dediği için MHP'ye ırkçı yakıştırması yapıyorsunuz. Oysaki MHP sizi de Türk milleti tanımı içinde payelendiriyor. Hata orda, siyaset gereği ihanete insan elbisesi biçiyor. Neylersin siyaset de böyle bir şey işte!

Ama siz ve sizin temsil ettiğiniz ihanet damarını savunanlar 1071'den bugüne hep Ecnebi'nin yanında durdunuz, hala da aynı noktadasınız. Siz iflah olmayacaksınız. Onun için sizin Allah taksiratınızı arttırsın da layığınızı bulasınız.

Başka ne diyeyim bay ihanet Baydemir.