Ne yaparsınız? Hakikaten günleriniz nasıl geçer? Sosyal medyadan paylaşımlarınızı görürüm.

Yok efendim, hasta ziyaret gerçekleştirdik, yok efendim Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettik...

Seçimden önceki söylemlerinize bakıldığında, “Vatandaşın hizmetinde olacağız, halkımızın derdi bizim derdimizdir, her konuda halkın refahı için çalışacağız, yeter ki bizlere güvenin” dediniz.

Vatandaş da sizlere güvendi.

Ne oldu, ne yaptınız? Trabzon’un trafik sorununu görmeniz için Meydan’a veya Şana’ya gitmeniz yeterli iken demek ki buralardan geçmediniz.

Çay ki bu bölgenin stratejik en önemli ürünü iken üreten de perişan, fabrika sahipleri de perişan.

Hatta ÇAYKUR dahi perişan.

Fındık başka bir muamma!

Halen fiyat açıklanmamış.

Vatandaş önünü göremiyor.

Bir Ferrero ki fındığı alacak olanda o, fiyatını belirleyecek olanda o, satacak olanda o. Bu konu hakkında bir çalışmanız var mıdır?

Var da bizler mi gözden kaçırdık?

Hangi çalışmayı toplumun önüne koydunuz? İşte size üç konu. Hiçbir yerinde yoksunuz.

Ben yanılmış isem, vatandaş da yanılmıştır desek yanlış mı olur sayın vekillerimiz?

TRABZON EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Haklarını vermek lazımdır.

Öncelikle Sayın Müdür Orhan Çevik ve de tüm emniyet camiasına, nezdinde teşekkür borçluyuz.

Başka yörenin insanlarına göre Trabzon zor bir şehir olarak tanımlanır. Oysa şu an Trabzon’da asayiş olayları dahil bir çok olaylarda halkın refahı adına gözle görülen ciddi azalmalar gözlemlenmekte.

Biliriz ki ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ve Emniyet teşkilatında personel eksikliği tüm illerde yaşanırken Trabzon’da bu eksiklik yaşanmamıştır.

Yerli yerinde iradeli oto kontrolle Trabzon Emniyeti bu eksikliği halka yansıtmadan gece gündüz takdir edilecek uygulamalarla Trabzon’un huzuruna huzur katmıştır. Artık Trabzon’un her köşesinde bölge adına vazife yapan emniyet görevlileri var. Kısa örnekle, şehrimizde yapılan Rusya-Türkiye milli maçı ve Trabzonspor-Galatasaray maçı başlangıçları ve de bitimlerinden sonra çıt çıkmadan binlerce insanın hiç bir olaya maruz kalmadan dağılımını sağlayan, saatlerce oturmadan ayakta vazife yapan memurlarımıza teşekkürde azdır sanırım. ‘Her dalın bir uzmanı vardır’ derler.

Lakin uzman olabilmek içinde bilgi, beceri, donanım lazımdır mantığından hareketle Sayın Müdür Orhan Çevik’e ve de tüm emniyet mensuplarına yeter mi, yetmez mi bilmiyorum ama yine de daha huzurlu Trabzon şehri adına tekrar teşekkür ediyorum.