Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamasından sonra Başakşehir zaten şampiyondu.

Bunu açıklamakta Sayın Ağaoğlu’na düştü.

İşte bu açıklamaların ardından başarı beklemek ne kadar doğru bilemedim.

Maça gelecek olursak sahada iyi görüntü veren Trabzonspor olsa da ondan daha iyi, arzulu, istekli Konyaspor vardı. Maça Konya asılırken Trabzonspor cephesinde o hırs ve arzu cılızdı. 2 farklı öne geçmeyi başaran Bordo-Mavililer farkı açamadığı gibi skoru da korumayarak yenilmesi tam bir skandaldı. Bu skandala imza atanları ciddi ciddi dinlemek isterdim.

Sorunu çözme adına!

Evet ligin başında ki Trabzonspor ile şimdiki arasında dağlar gibi fark var. Herkesçe görülmesi muhtemel farkı teknik heyet ve yönetim görmesine rağmen görmemezlikten geldiler. Bu düşüşün yansımaları ağır olacaktır. Gelinen nokta yönetimi ciddi ölçüde tartışmaya açacaktır. Çıkacak tartışma seçimi işaret edebilir. Alınacak olası bir seçim kararı kar mı getirir zarar mı getirir şu anki durumda muamma. Her ne olursa olsun bu tartışma kolay kolay bitmeyecektir. Tartışmanın sonunda tabi ki de kazananın Trabzonspor olmalı.

Ağaoğlu’na en büyük eleştiri yaptığı açıklamalar (!) ve Trabzonspor’un siyasete alet edilmesi olayı. İşte bu durum yönetimi köşeye sıkıştıracak bir konu.

Ağaoğlu’nun bu konu hakkında çok ciddi bir rapor hazırlaması bekleniyor. Kapsamlı bir açıklama yaparsa (seçildiği günden bugüne kadar ki) tepkileri bir nebze olsun hafifletmiş olur. Aksi halde o koltukta oturması zor gözüküyor.

Kalın sağlıcakla...