Hayatınız boyunca hangi işi yaparsanız yapın en önemli konu istikrarlı olmaktır. İnsanların yaptıkları işlerde prensipli, ilkeli olmalarının bir anlamda adı istikrardır.

İSTİKRAR: Kararlılık, sürdürebilirlik, dengeli olmak ve dengede durabilmektir.

Aldığınız kararların arkasında olabilmek, durmak çok çok önemlidir. İstikrarlı olabilmek için bu söylediğim kelimelerden daha fazla kelimeler de üretebiliriz. Bunların hepsi, 2018-2019 futbol sezonunda Trabzonspor Kulübü’nde vardır.

Sn. Ahmet Ağaoğlu, yönetiminin geldiği günden itibaren yaptıkları eylemlerle, yaptıkları işlerle nasıl kulüp yönetildiğini bizlere en iyi şekilde göstermeye devam etmektedir.

İlk önce yönetim kurulu içindeki sürekliliğin olması, ulusal ve yerel medya ilişkileri, taraftar, seyirci bütünlüğünün sağlanması yönündeki çalışmaları, istikrarlı oluşları çok güzel örneklerden birileridir.

Teknik adam ve teknik kadro seçimindeki dengelerde öne çıkan istikrar somut örneklerdir.

Kadrodan gönderilen oyuncular, kadroya zor şartlarda katılan oyuncular istikrarlı duruşun diğer yönleridir.

Trabzonspor futbol takımı zor şartlarda bile kimseye taviz vermeden yoluna devam etmektedir.

Yönetim tarafından alınan bunca istikrarlı kararların sonucunda Trabzonspor takımı son yılların belkide en güzel günlerini yaşıyor.

Teknik sorumlu Ünal Karaman, yardımcılarıyla birlikte futbolcu grubuyla beraber istikrarlı bir şekilde Avrupa hedefini ceplerine koyarak yollarına başarılı bir şekilde devam ediyorlar. Ligde de o kadar engebeli yollardan geçmelerine rağmen hiç bir mazeret üretmeden, her maçlarına kazanma duyguları en üst seviyede çıkıyorlar, çıkmaya da devam ediyorlar. Bravo teknik ekibe, bravo futbolcu grubuna, bravo profesyonel çalışanlara. İSTİKRAR’dır bunun adı.

Artık ligde son maçlar oynanıyor. İlkeli şekilde bu maçlarda oynanıp lig bitecek. Ondan sonra 2019- 2020 futbol sezonu için hazırlıklar başlayacak.

Burada artık gidecek, kalacak oyuncuların belirlenmesi bir an önce yapılmalıdır.

Yeni sezon için alt yapıdan üst yapıya alınacak oyuncuların belirlenmesi, en önemlisi de kadroya Trabzon’da uyum sağlayacak, yerli ve yabancı transferlerin hangi mevkie nasıl yapılacağıdır.

İstikrarlı olan Sn. Ağaoğlu ve transfer komitesi, teknik sorumlu Ünal Karaman’ın bu konuda hata yapmamaları gerekir. Az ama öz transferlerle Trabzonspor yeni sezonda mutlaka şampiyonluğa oynamalıdır.