Belkide sezonun en iyi maçlarından bir tanesiydi. Yani bir sezona bedel bir maçtı.

Dün akşam Trabzonspor Beşiktaş karşısında futbol adına yapılması gereken her şeyi yapan takımdı. Karadeniz Fırtınası, gerek alan savunmasında, gerekse ki ikili mücadelelerde ve yardımlaşmada Beşiktaş’ı hataya zorlayan takım olarak gözle görülen en iyi maçlarından bir tanesini oynadı. Maçın hakemi Fırat Aydınus ise belki de Trabzonspor maçlarında şuana kadar en iyi maçını yönetti.

Trabzonspor en zor günlerinde büyük işler başaran takım görünümünde zaman zaman olmasa da bu sezonu evinde Beşiktaş galibiyetiyle bitirdi. Belki de Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Rodallega’dan ayrılma sinyallerini almış olsak da onlara da teşekkür ederim.

Kazanma arzusunu en üst seviyede tutan Trabzonspor’un bu maçtaki performansı yabana atılır bir olgu değildir.

Bu arada zaman geldi bizler de eleştirdik. Ünal hocamdan ben şahsım adına özür dilerim. Zira biz de dışarıdan iyi göremeyiz. Takımla birlikte her anı yaşayan Trabzonspor’un teknik kadrosu olduğuna göre bu takımı ortaya çıkartan, bu takımı bir arada tutabilen teknik kadronun hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Tepeden tırnağa bakıldığında bugünkü Beşiktaş’ın kadrosu maliyet olarak Trabzonspor’un üç kat önündeyken böyle bir kadroya kazanma arzusunu yüklemek kolay bir iş değildir. Yani bu ligde Trabzonspor pek çok takıma gerek gençleri oynatmak açısından gerekse de böyle büyük rakip karşısında mücadele ederek kazanma arzusunu aşılamak kolay değildir.

Oynadık, hakkımız olanı aldık.

Tekrar tekrar teşekkürler.