Bu köprünün altından daha çok sular akacak. Ancak durulan suyu da bulandırmanın bir faydası yok.

Burak Yılmaz konusunu bir kenara koyalım artık.

Hem Sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu gerekli açıklamayı yaptı hem de Burak Yılmaz olayların bu noktaya kadar gelmesi nedeniyle özür diledi.

Konu böylelikle kapanır inşallah.

Bundan sonra Burak’ın yaptığı doğruydu veya yanlıştı şeklinde tartışmanın yerine takımın başarısına odaklanmak gerek. Çünkü Trabzonspor’un önünde oldukça zorlu bir süreç var.

En önemlisi de yönetimin kulübü ekonomik olarak sürdürebilir hale getirme süreci. Kulüp ekonomik olarak biraz nefes alırsa futbolcuların kafasında bir soru işareti kalmaz veya herkes alacağı için farklı yollar denemez.

Yönetim bunun için inşallah kısa zamanda çözüm bulur ve rahat nefes alır. Yönetim, taraftar, teknik heyet, futbolcu kadrosu, sivil toplum örgütleri, siyasiler vs… Yani aklınıza kim geliyorsa herkesin takımına sahip çıkması gerek.

Trabzonspor bu meşakkatli yolda başka türlü ilerleyemez. Şayet kenetlenirse o zaman da önünde kimse duramaz.

Bu devirde herkes takım sahada kazanıyor mu? Ona bakıyor. Ancak sahada kazanması için şartların da iyi olması gerek. Tribün desteği ve ekonomik rahatlık bunların başında geliyor. O zaman bırakın o, bu, şu ne yapmış. Bugüne kadar kişiler üzerinde durmak hep zarar vermedi mi Trabzonspor’a?

Eee, o zaman hala niye kişiler üzerinde takılıp kalıyoruz.

Unutmayın başka Trabzonspor yok. Şimdi hesaplaşma zamanı değil, Başkan Ağaoğlu’nun de dediği gibi, “Futbolcularımız kim olursa olsun sevip bağrınıza basın.”

ALANYA MAÇINA DOĞRU
Trabzonspor’un yakaladığı havayı devam ettirmesi için öncelikle rehavetten uzak olması gerek.

Keşke milli maç arasına girilmeseydi diyorum ancak yapacak ta bir şey yok. Herkes formda, rekabet ise üst seviyede.

Alanya karşısında kayıp yaşanacağını pek düşünmüyorum ama dikkati de elden bırakmamalı. Bordo-Mavililer iç sahadaki gibi deplasmandaki maçlara da coşkulu bir şekilde başlayıp ilk dakikalarda gol bulursa maçı koparır.

Alanya’da alınacak bir galibiyet Trabzonspor’un önünü de açacaktır. Çünkü üst üste evinde Göztepe ardından Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Bu maçlarda Trabzonspor’un 9 puanla ayrılmaması için hiç bir neden yok.