Trabzonspor macera değil, olması gerektiği gibi kadroyla sahaya çıkınca istediği sonucu alma ihtimali çok yüksek.

İşte bu düşüncenin meyvesi 38. dakikada Sörloth’tan geldi. Golden sonra maalesef Trabzonspor varlığını sahaya yansıtamadı. Özellikle orta sahaya hakim olmayı başaramayan bordo-mavililer ligde adeta yokları oynayan Konyaspor’un ataklarına maruz kaldı. 70. dakikadan itibaren önemli baskı üzerinde hisseden Trabzonspor farkı açamayınca zaman zaman zor durumlar ile karşı karşıya kaldı.  

Ünal hocanın yaptığı bariz hataları gündeme getirip bordo-mavili camiayı karıştırmaya gerek yok. Yalnız Ünal hocanın bazı ısrarcı ve hatalı tercihleri kulübü zor durumda bıraktığı da bir gerçek. Ünal Karaman’ın  oyuncu değişikliği konusunda ciddi hataları var. Sorunu çözmekte tabii ki Ünal hocaya düşün görev. Umarız bu sorun kısa zamanda çözülür.

Belli ki bordo-mavililer’in performans konusunda zafiyeti var.

Fiziksel olarak rakibe üstünlük kuramayan bordo-mavililer kolay maçları zora sokuyor.

Böyle olunca da maç bitinceye kadar yürekler ağızda kalıyor.

Rakibe diş geçiremeyen bordo-mavililer maçın son bölümlerinde 10 kişi kalan Konyaspor karşısında 1-0 galip gelmeyi başardı.

Evet…Denizlispor karşılaşmasının ardından yaşanan şoktan sonra Konya galibiyeti camianın nefes almasına yetti, her şeye rağmen bu galibiyet camiaya moral oldu.