Haftalardır Spor Toto 1. Lig’de lider bulunan Çaykur Rizespor’a Adanaspor maçında adeta nazar değdi.

Zira Yeşil-Mavililer, kendi evinde Adanaspor lig maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkmıştı. Bu maçta elde edilecek galibiyet, Çaykur Rizespor’u bir adım daha Süper Lig’e yazdıracaktı.

Ama olmadı. 10 kişi kalan rakibi karşısında 1 puana 80’inci dakikada kavuşarak 53 puanla liderliğini devam ettiren Çaykur Rizespor, 27. Haftayı buruk tamamlayan taraf oldu.

Ligin ilk yarısında maçı kazanan taraf da 3-2’lik skorla Adanaspor olmuştu. Toros Kaplanları, Rize’den aldıkları bir altın puanla tehlike bölgesinden de uzaklaşmış oldu.

15 gün sonra da ligin iddialı ekiplerinden İstanbulspor’a konuk olacak olan Atmacaları bu maçta çok zorlu bir 90 dakika bekliyor.

Bu arada golcü Vedat Muriç’in yokluğunda son 10 dakikada şans bulan Kweuke şansını hiç de iyi kullanamadı. Yani henüz hazır değil desek daha doğru olur.

Elazığspor maçından sonra Adanaspor ile de yenişemeyen İbrahim Üzülmez ve öğrencilerine geçmiş olsun diyorum. İnşallah bu kayıplar, İstanbulspor karşısında telafi olur.

Eyüp Arın’la toparlanmaya çalışan Adanaspor’u tebrik ediyor, gelecek haftaki zorlu Samsunspor maçında da başarılar diliyorum.

Hakem Sarper Barış Saka ve arkadaşları bana göre bu maçta formsuzdular.

Maçın ardından futbolcular arasındaki gerginlikler hiç de hoş değildi.

Bakalım gözlemci Yunus Yıldırım bu olaylar için ne yazacak?

Rize’de sevgi ve saygı göndererek yazımı noktalıyorum.