Hekimoğlu Trabzon FK son haftalarda aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek için çıktığı Nazilli Belediyespor müsabakasının ilk bölümünde kendi adıma hayal kırıklığına uğradım. Özellikle kendi sahasında oynamanın vermiş olduğu avantajla müsabakaya baskılı başlamasını beklediğim Kırmızı- Lacivertliler tam aksine topun arkasına geçerek savunma yapmayı tercih etti.

İlerleyen dakikalarda dengeyi sağlayan Hekimoğlu Trabzon FK, Hakan ile öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonra Taha yakaladığı fırsatı golle sonuçlandırabilse rakibin direnci kırılacak müsabakaya maçın başında kopacaktı. Ancak olmadı.

İlerleyen dakikalarda Nazilli Belediye skora denge getirince güveni de arttı. İkinci yarıda aynı ilk yarıdaki gibiydi. Cafercan ile 2-1 üstünlük sağlayan Kırmızı-Lacivertliler bir anda paniğe kapıldı. Savunmadan gelişi güzel vurulan toplar rakibe giderken, Nazilli Belediyespor skora denge getirmek için oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Dakikalar 72’yi gösterdiğinde savunmanın arkasına iyi sarkan Hacı Şükrü kaleciyle karşı karşıya kaldı. Pozisyonda ağır kalan futbolcu farkı ikiye çıkarma şansını ilk yarıda Taha gibi değerlendiremedi.

80’de skora denge geldi ve mücadele 2- 2 tamamlandı.

Hekimoğlu Trabzon FK liderliğini devam ettirmesine rağmen elini kolunu sallayarak alacağı galibiyeti yakaladığı fırsatlarını değerlendiremeyince bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Atamayana atarlar geleneğini bu maçta da yaşamış olduk. Fırsat buldun mu bunu değerlendireceksin. aksi takdir de hiç ummadığın anda rakip bileti kesebiliyor. Hekimoğlu Trabzon FK’ya yazık oldu.