Dört yıl önce aşk yaşamaya başlayan, daha önce de iki kez ayrılıp barışan Aslı Enver ile Murat Boz, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerine nokta koymuştu.

İkilinin ayrılığa dayanamayarak aşklarına bir şans daha verdiği ve geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçını birlikte izlediği iddia edildi.

Hürriyet'in haberine göre; Acun Medya'nın yemeğine katılan Murat Boz, çıkışta muhabirilerin sorularını yanıtladı.

39 yaşındaki şarkıcı, iddiaların sorulması üzerine kısa sürekli bir şok yaşayarak, "Arkadaşlar özel hayatım ile ilgili konuşmuyorum" dedi.​

Murat Boz'un çıkan haberleri yalanlamaması ve ikilinin sosyal medyada birbirlerini takip ediyor olması barış iddialarını güçlendirdi.​

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında yer alan habere göre; bir barışıp bir ayrılan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin yeniden buzları erittiği ve ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettikleri iddia edildi.

  • 7

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver'in ayrılığı hakkında çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.

TV8'in patronu, "Ben hayatta kimsenin küs kalmasını istemem. Herhalde şimdiye kadar 150 kişiyi barıştırmışlığım vardır, ama ilişki olarak düşünmeyin. Barıştırmak için elimden geleni yaparım. Onlarla ilgili durum şu; çok güzel bir ikili. Bir ilişkiyi zorladılar, denediler. İki iyi insan anlaşamayabilir. Olabiliyor işte böyle şeyler. Ayrılınca 'Allah cezasını versin' deyip iki ay sonra pişman olabilirsin" demişti.

Editör: Haber Merkezi