Yeni şarkısı ‘Geçmiş Zaman’ ve Enrique Iglesias’la yaptığı ‘Nos Fuimos Lejos’ düeti ile ilgili Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Ece Seçkin evliliğe giden ilişkisini ve pop dünyasını anlattı.

İşte röportajın bir kısmı...
* Bir süredir Enrique Iglesias’la düet yapacağınız konuşuluyordu. Sonunda ‘Nos Fuimos Lejos’ klibi yayımlandı. Ama klipte hiç birlikte görünmüyorsunuz. Siz gerçekten düet yaptınız mı?

- Aslında dünyada iş bu boyuta taşındı! Bir şarkı yapılıyor, dünyanın farklı ülkelerinden şarkıya başka dillerde yorumlar ekleniyor. Bir dijital pazarlama yöntemi.

*Peki sizi Enrique Iglesias mı seçmiş? 
- Tabii ki. Onun onayı olmadan şarkısının benim sesimle birleştirilmesine izin verirler mi? Şirketimize bir mail atıp “Bu şarkıyı Türkiye’de Ece Seçkin’in yorumuyla birleştirmek istiyoruz” dediler. Onun söylediği İspanyolca ve benim söylediğim Türkçe bölüm birleştirildi. Bu yöntem aynı şarkı için farklı ülkelerde de kullanıldı.    

* Neden siz? 
- Bir şarkımı dinlemişler ve beğenmişler. Ayrıca bu düet için Türkiye’de benden başka kimi seçebilirlerdi? Beni daha Avrupai ve kendilerine yakın bulmuş olabilirler.

* Kendinizi öyle konumlandırıyorsunuz...
- Tabii. Bizde büyük starların Harbiye Açıkhava’da güzel şovları oluyor. Haftalarca dans provaları yapıp o konserlere hazırlanıyorlar. Ama benim her konserim zaten öyle. Benim kitlem festival kafasını yakalamak, dans etmek isteyen, daha genç bir kitle. Partilemek isteyen bana geliyor.

* Enrique Iglesias’la hiç görüştünüz mü?
- Hayır. Ama bugüne kadar neyi yapacağım dediysem yaptım, ben Enrique Iglesias’la Türkiye’de aynı sahneye de çıkacağım.
 
"Kısa boyumun çok ekmeğini yedim" 
* En çok konuşulan yanınız boyunuz. Ne kadar?

- 1.50...

* Çok çektiniz mi minyon olmaktan? 
- Ne çekmesi? Büyük ekmeğini yedim. Boyumla dalga geçmeleri şöhretimi üçe katladı. E sahnede görüntü olarak da faydası büyük. Ayrıca minyon kadına dans gerçekten yakışıyor. Eleştirenler var ama bu yaştan sonra ne yapayım? Süt içip barfiks falan mı çekeyim?

* Hiç kötü yanı yok mu? 
- Marketlerde üst raflara yetişemiyorum, yardım istiyorum. Yurtdışında da pasaportsuz gece kulüplerine almıyorlar.

* Geçen hafta müzik yazarı Naim Dilmener ‘Pop müzikte dört büyükler’ konulu bir yazı yazdı. Demet Akalın, Hande Yener, Gülşen, Bengü ve Simge gibi isimlerden bahsetti. Siz kendinizi nerede görüyorsunuz? 
- Onların arasında çok beğendiğim ve pop müziğe hizmet etmiş önemli isimler var ama ben kendimi o grupta görmüyorum.

* Neden? 
- Bir kalıba ait değilim. Ben tek başıma apayrı bir yerdeyim. Beni farklı kılan da sahnem, auram, belki vizyonum.

* Hep sahnenizden bahsediyorsunuz. Sahne olarak rakipleriniz kimler?
- Performans konusunda benimle aynı şovu yapan, aynı kulvarda biri yok. Ama başarılı bulduğum kişi, erkekler arasında Edis. Biz ‘Prens’ ve ‘Prenses’iz.

Yemek yerken birden kalkıp oyun havası oynarız 

* Kariyerinizde hızla yükselirken 26 yaşında nişanlandınız... 
- Ben Çağrı’yla (Terlemez) 23 yaşımda tanıştım. Bütün o yılları gezip tozup partileyerek geçirmek yerine tek bir adamla geçirmeyi tercih ettim.

* Sizi bu kadar çarpan neydi? 
- E âşık oldum...

* Onu siz tavlamışsınız. 
- Gördüğüm an “Ben bu adamla evleneceğim” dedim. Asistanımı işin içine soktum.  Benim numaramı isteyip aramasını sağlayacak bir plan yaptım. 

* Klip çekimi için gittiğiniz Afrika’da evlenme teklifi aldınız. Zulu kabilesinin âdetlerine göre evlendiniz. Siz nasıl bir çiftsiniz? 
- Epey çatlak bir çift. Evde yemek yerken birden kalkıp oyun havası çalıp oynabiliriz.

* Peki Türk âdetlerine göre evlilik ne zaman? 
- Artık kaçamıyorum, sanırım bu yaz.

* Yeni şarkınız ‘Geçmiş Zaman’ bu hafta çıktı. Yine bir single. Albüm yapmaya cesaretiniz mi yok? 
- Bu şarkı benim albümümün içinde olan ve dayanamadığım için önceden çıkardığım bir şarkı. Benim feminen, karanlık ve agresif taraflarımı gösteriyor.

* Agresif misiniz? 
- Evet. Cadı taraflarım var. Enerjimi bastıramıyorum. Hedef odaklıyım. O hedefe giderken sapma olursa agresif olabiliyorum.

Editör: Haber Merkezi