Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam eden Merve Sanay, bu kez Instagram hesabından hacklendiği iddiasıyla gündeme geldi. Sanay'ın Hakan Çalhanoğlu ile olduğu iddia edilen konuşmaları ifşa oldu.

O konuşmalar Sanay'ın sosyal medya hesabından, "Hesabın bende. Hadi al alabiliyorsan Merve Sanay" notuyla paylaşıldı. Sanay, olayın ardından şu açıklamayı yaptı:
"Hesabımı sosyal medyacımla tekrar geri aldım ama sizin içeri girmeniz için elimden gelenin fazlasını yapıcam. Bütün özel şeylerimi paylaşman direkt suç, bittiniz! Nerede büyüdüm, nerede yaşadım hiç önemli değil ama özel mesajlarımı paylaşmanız direkt suç.

"HAKAN'LA EŞİYLE BOŞANMA AŞAMASINDAYKEN KONUŞTUK"
Bunu bile bile yaptınız. Bunun çoluk çocuk olduğuna eminim. Zamanında birçok kişinin hesabı yine çalınmıştı. Ben bugünlere kolay gelmedim. Hakan konusuna gelince... Biz onunla eşiyle boşanma aşamasındayken konuştuk. 

O sıra ayrılıyorlardı, şu an evliler ve çocukları olacak. Olayın benimle alakası yok. Biz konuşmayı birkaç gün sürdürdük ve bitirdik, kimse kimsenin üzerine gitmesin"


 

Editör: Haber Merkezi