PUBG'ye gelen yeni güncellemeyle birlikte ortalık kan gölüne döndü. Oyunseverlerin merakla beklediği PUBG Survive Till Down zombi modunun aktif olmasıyla birlikte dünyayı kasıp kavuran PUBG çılgınlığı konuşulmaya devam ediyor. Resident Evil evreninin yeni güncellemeyle PUBG'ye taşındığı zombi modunda kullanıcılar bir yandan zombileri öldürmeye çalışırken diğer yandan rakiplerini eleyerek birinci olmaya çalışıyor. Kanın gövdeyi götürdüğü ve hayatta kalmanın eskisinden çok daha zor olduğu PUBG zombi modunda zombiler nasıl öldürülür, zombilerden nasıl kaçırılır, zombilerden kaçış taktiklerini merak edenler için püf noktalarını açıklıyoruz. 

PUBG'de zombilerden nasıl kaçılır? Zombiler nasıl kolay öldürülür?

436 MB boyutundaki 0.11.0 güncellemesi bölgelere göre farklılık gösterirken, birkaç gün içerisinde herkesin yeni oyun modunu deneyebileceği Tencent’ın Discord hesabı üzerinden açıklandı.

PUBG'ye gelen yeni güncellemeyi indirmenizle beraber Resident Evil 2'de bulunan zombiler PUBG evrenini istila etmeye başlıyor. Yaratıkları öldürerek kendi kaynaklarını bulup oyunda gelişebiliyor, hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Resident Evil 2 Treasures etkinliğinde ise pek çok yeni kostüm bulunuyor. Ayrıca yine bu tema kapsamında oyun içine ve ana menüye de özel müzikler eklendi.

PUBG zombi modunda nasıl hayatta kalırım?

Takımlı olarak oynanan Zombi Modu’nda, Erangel’in Pochinki ve Rozhok bölgeleri arasına belirlenmiş bir alanda oynanmakta. Random atmıyor ve sadece burada oynanıyor. Size belirtilen sürede sadece geceleri devamlı olarak spawn olan normal zombiler ve dev zombilerle mücadele ediyorsunuz. Bu oyun zamanı ile sadece sabaha kadar sürüyor. Diğer takım rakiplerinizle savaşmak zorunda da kalabiliyorsunuz. Takım arkadaşlarınızla birlikte bir strateji belirleyerek oynamakta fayda var. Mesela bir ev bölgesi seçip orada durabilirsiniz ve ya bir hangar kapatabilirsiniz.

PUBG Mobile’a Zombi Modu için Bıçak, M134 ve Flamethrower gibi yeni silahlar eklendi. Ancak yinede başlangıçta zombilere karşı en etkili silahlardan birinin AK veya 7,62 silahlar olduğunu belirtebiliriz. Zombi Modun’da öncelikle 7,62 bir silah, kask ve yelek alarak olabildiğince zombi avlamaya bakın.

Zombilerden onları öldürerek cephane ve sağlık eşyası alabilirsiniz

Oyuna uçaktan atladığınızda yapmanız gereken ilk şey bir evden silah ve yeteri kadar cephane bulabilmektir. Herhangi bir silah bulduğunuzda (bizim önerimiz 5.56 veya 7.62 silahları) hemen zombi avına çıkabilirsiniz. Çünkü zombileri öldürdüğünüzde onlardan alacağınız cephane, medikal eşyalar, yelek ve zırh zaten bulacağınızdan %100 emin olabilirsiniz.

Oyun içi stratejiniz olsun!

Zombi Modu’nda belli bir süre sonra gece olduğunda zombiler hızla çoğalmakta ve oldukça karmakarışık ve zor bir hal almakta. O yüzden takım arkadaşlarınızla birlikte stratejileriniz ve anti stratejileriniz olmak zorunda. Çünkü zombiler geldikten sonra kit, enerji içeceği ve ağrı kesici gibi birçok medikal eşyaları kullanmakta hiç kolay olmuyor. Zombilerle uğraştığınız sırada rakip düşmanlarla karşılaşma şansıda es geçilmemeli.

Tyrant Boss’u öldürün ve Flamethrower, M134 kazanın!

PUBG Mobile Zombi Modu’nda uçak geçmiyor, o yüzden Air Drop düşmüyor. Resident Evil 2’den aklımıza gelen Tyrant, Erangel’de de yer alıyor ve en güçlü bosslardan bir tanesi. Tyrant’ı öldürdüğünüzde alev makinesi olan Flamethrower ve M134 gibi önemli silahları kazanıyorsunuz. Bu silahlar PUBG Mobile Zombi Modu’nda en güçlü silahlardan bazıları. Flamethrower için gazlı cephane gerekmekte bunun için loot yapmanız gerekebilir.

Editör: Haber Merkezi