Yayına girdiği ilk günden bu yana çarşamba akşamlarının reytingini elinden bırakmayan Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm itibariyle efsane oyuncuyu da izleyicisi ile buluşturacak. 

Hatta son haftalarda çarşambanın galibi Diriliş Ertuğrul'u tahtından eden Sen Anlat Karadeniz, bununla da yetinmedi usta oyuncuyu diziden transfer etti. Diriliş Ertuğrul'da Korkut Bey karakterine can veren efsane oyuncu Hüseyin Özay artık Sen Anlat Karadeniz dizisiyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

NEFESİN 'CANAVAR' BABASI
Usta oyuncu Hüseyin Özay, İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Nefes'in babası olarak Sen Anlat Karadeniz'in 12. bölümünde yer aldı. Özay, Vedat Sayar'a (Mehmet Ali Nuroğlu) Nefes'i henüz daha lise çağında küçük bir kızken para karşılığında satan canavar baba olarak karşımıza çıkıyor.

12 . BÖLÜMDE NE OLDU?
Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm yine nefes kesen sahnelerle doluydu. Vedat'ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes'i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes'in umudu, Tahir'in inadının kırılmasına neden olur. Vedat ise, Tahir'in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes'e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun. Nefes ise Tahir'in esaretiyle Vedat'ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır. O sır da Vedat'ın Nefes'in babasını Trabzon'a çağırmasıyla patladı. Babası (Hüseyin Özay) Trabzon'a gelerek Nefes ve Tahir'in karşısına çıktı. "Nefes Vedat Sayar'ın imam nikahlı karısıdır" diyerek herkesi şok etti.

USTA OYUNCU KADROSU!
Heyecanla izlenen dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav otururken, senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Karadeniz'in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Editör: Haber Merkezi