Sevgili Sonnokta okurları bir haftayı daha geride bırakıyoruz.

Bu hafta da sizlerden aldığımız destekle birlikte  aynı heyecan ve şevkle yolumuza devam ettik.

Geride bıraktığımız haftada neler yaptık gelin hep birlikte göz atalım.

***

Özellikle CHP’de bazı tartışmalara neden olan ittifak adayı İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Atakan Aksoy ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Aksoy’a destek vererek polemiklere son verdi.

Kaya’nın açıklamalarına gazetemizde geniş yer verdik.

***

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesi’nde yaşanan hayvan katliamını tüm detayları ile birlikte siz değerli okuyucularımıza aktardık.

***

Trabzon’da hayata geçirilmesi planlanan mega yatırımların ivedilikle hayata geçirilmesi için kamuoyunun ve Trabzon’daki tüm dinamiklerin dikkatini çektik.

Yatırım Adası, Mobilya Kent, hafif raylı sistem, Uzungöl’e teleferik, kış turizmine yönelik projeler ve ilçelerdeki yatırımların hız kazanması için ‘Vurun artık

şu kazmayı’ başlığı ile manşetten verdik.

***

Trabzon’da istihdama katkı veren Vakfıkebir’deki KETAŞ Gıda’nın ekonomik sıkıntılardan dolayı üretime ara verdiğini ve yaklaşık 60 kişinin işsiz kaldığını yine ilk olarak kamuoyuna sonnokta olarak biz duyurduk.

***

Çankaya Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olan Trabzonlu hemşehrimiz Ceren Damar Şenel’in Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi tarafından katledilmesine geniş yer verdik.  

***

Ekonomik dalgalanmadan ötürü üretimine ara veren Tonya Süt Fabrikası’nın yeniden üretime başladığını ‘Tonya’da mutlu son’ başlığı ile manşetten siz değerli okuyucularımıza aktardık.